Adana'da 'Cımcılık Festivali' Düzenlendi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Adana'da 'Cımcılık Festivali' Düzenlendi

Adana\'da \'Cımcılık Festivali\' Düzenlendi
02.09.2016 23:33

Adana'da 'Cımcılık Festivali' düzenlendiADANA'DA sosyal medyada 'Adana Cımcılık Festivali' adı altında örgütlenen bir grup genç, su savaşı yaptı.

Adana'da 'Cımcılık Festivali' düzenlendi

ADANA'DA sosyal medyada 'Adana Cımcılık Festivali' adı altında örgütlenen bir grup genç, su savaşı yaptı. CHP'li Seyhan İlçe Belediyesi'nin de destek verdiği festival renkli görüntülere sahne oldu.

Adana'nın bunaltıcı sıcak havada serinlemek isteyen gençler, Facebook'ta 'Adana Cımcılık Festivali' sayfası açtı. Sosyal medyada büyük ilgi gören festival, Yaşar Kemal Kültür Merkezi önünde gerçekleşti. Festival öncesi Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar bir konuşma yaptı. Alana gençleri ıslatarak giren Karalar, elinde su tabancasıyla yaptığı konuşmada her zaman gençlerin yanında olduklarını, ve onlardan gelen su savaşı isteğini de geri çevirmediklerini söyledi.

Karalar'ın konuşmasının ardından festivale katılan gençler, su tabancaları ve su şişeleriyle birbirlerini ıslattı. Su savaşı yapan gençler, belediyenin alana getirdiği su tankları sayesinde festival boyunca su sıkıntısı çekmedi. Renkli görüntülere sahne olan festivalde gençler hem gönüllerince eğlendi hem de serinledi. Festival, rap konseriyle sona erdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana'da 'Cımcılık Festivali' Düzenlendi - Son Dakika


Advertisement