Adana'nın Seyhan ilçesinde trafikte çıkan tartışma şiddet olayına dönüştü. Fuzuli Caddesi'nde meydana gelen olayda, iki kişi ile kamyonet sürücüsü arasında henüz bilinmeyen nedenle başlayan tartışma kısa sürede büyüdü.
İddiaya göre yanlarında pompalı tüfek bulunan iki kişi, kamyonet sürücüsünü aracından indirerek sopayla darbetti. Yaşanan arbede sırasında saldırganlar ile sürücü arasında boğuşma yaşandı. Kavga esnasında şüphelilerin yere düştüğü görüldü.
Çevrede paniğe neden olan olay, trafikte bulunan başka bir kişi tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde taraflar arasında yaşanan kavga ve saldırı anları yer aldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
Son Dakika › Güncel › Trafikte dehşet! Pompalı tüfekle yol kesip sürücüyü darbettiler - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?