Adana'da Yazıhane Haraç Tartışması Cinayeti: Güvenlik Kamerası Görüntüleri Ortaya Çıktı - Son Dakika
Güncel

Adana'da Yazıhane Haraç Tartışması Cinayeti: Güvenlik Kamerası Görüntüleri Ortaya Çıktı

Adana\'da Yazıhane Haraç Tartışması Cinayeti: Güvenlik Kamerası Görüntüleri Ortaya Çıktı

Adana'da devredilen yazıhaneden haraç istediği iddiasıyla tartıştığı kişilerce tabancayla öldürülen otogar değnekçisi Göksel Onmaz'ın vurulduğu anlara ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Olayın ardından 7 şüpheli tutuklandı.

16.07.2023 11:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ADANA'da devredilen yazıhaneden haraç istediği iddiasıyla tartıştığı kişilerce tabancayla öldürülen otogar değnekçisi Göksel Onmaz'ın (56), vurulduğu anlara ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Olay, 12 Temmuz günü saat 15.30 sıralarında Yüreğir ilçesindeki Yüreğir Otogarı'nda meydana geldi. Otogarda değnekçi olarak çalışan Göksel Onmaz, iddiaya göre, Vural Çural Güçlü'nün (31) bir süre önce Ömer Y.'ye (49) devrettiği yazıhane için her iki taraftan toplamda 500 bin lira haraç istedi. Güçlü ile Ömer Y. parayı vermeyi reddedince Onmaz, "Size burada ekmek yedirmem" diyerek tehdit etti. Olay günü Güçlü, 6 arkadaşıyla birlikte konuyu konuşmak için Onmaz ile buluştu. Taraflar arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce, Güçlü'nün arkadaşları Hayrettin Karaoğlu (26), Oğuzhan Biçer (25), Yusuf Zeren (21), Onmaz'a tabancayla ateş etti. Onmaz, göğüs, boyun ve başına isabet eden kurşunlarla hayatını kaybetti.

7 ŞÜPHELİ TUTUKLANDICinayet Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerden Karaoğlu, Oğuzhan Biçer ve Zeren'i, kaçtıkları Ceyhan ilçesindeki bir evde saklanırken yakaladı. Güçlü ile kavgaya karıştığı belirlenen arkadaşları Fırat Şen (21), Muhammet Kaş (22) ile Cengiz Akarmut'un (32) ise Yüreğir ilçesi Levent Mahallesi'ndeki evlerinde yakalandı. Emniyetteki sorgularında Onmaz'ın küfretmesiyle tartışmanın çıktığını, bunun üzerine darbedip, tabancayla ateş açtıklarını öne süren 7 şüpheli, tutuklandı.GÜVENLİK KAMERASI ORTAYA ÇIKTI

Bu arada cinayetin güvenlik kamerası görüntüsü ortaya çıktı. Görüntülerde, Onmaz'ın masada oturup okey oynadığı, şüphelilerin de yanına gelerek bir süre sohbet ettiği anlar yer aldı. Daha sonra 3 şüphelinin, tartışmanın ardından tabancalarla ateş açtığı, vurulan Onmaz'ın ise yere yığıldığı görüldü.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana'da Yazıhane Haraç Tartışması Cinayeti: Güvenlik Kamerası Görüntüleri Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement