Adana Otogarı'nda Haraç İddiasıyla Cinayet: 3 Şüpheli Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Adana Otogarı'nda Haraç İddiasıyla Cinayet: 3 Şüpheli Tutuklandı

Adana'da haraç isteme iddiası nedeniyle tartıştığı kişilerce tabancayla öldürülen otogar değnekçisi Göksel Onmaz'ın cinayetinde, olaya karıştığı tespit edilen 3 şüpheli daha tutuklandı. Tutuklu sayısı 10'a yükseldi.

18.07.2023 10:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ADANA'da haraç isteme iddiası nedeniyle tartıştığı kişilerce tabancayla öldürülen otogar değnekçisi Göksel Onmaz'ın (56) cinayetinde, olaya karıştığı tespit edilen 3 şüpheli daha tutuklandı. Bununla birlikte olayla ilgili tutuklu sayısı 10'a yükseldi.

Olay, 12 Temmuz günü saat 15.30 sıralarında Yüreğir ilçesindeki Yüreğir Otogarı'nda meydana geldi. Otogarda değnekçi olarak çalışan Göksel Onmaz, iddiaya göre, Vural Çural Güçlü'nün (31) bir süre önce Ömer Y.?ye (49) devrettiği yazıhane için her iki taraftan toplamda 500 bin lira haraç istedi. Güçlü ile Ömer Y. parayı vermeyi reddedince Onmaz, 'Size burada ekmek yedirmem diyerek tehdit etti. Olay günü Güçlü, 6 arkadaşıyla birlikte konuyu konuşmak için Onmaz ile buluştu. Taraflar arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce, Güçlü'nün arkadaşları Hayrettin Karaoğlu (26), Oğuzhan Biçer (25), Yusuf Zeren (21), Onmaz'a tabancayla ateş etti. Onmaz, göğüs, boyun ve başına isabet eden kurşunlarla hayatını kaybetti.

CİNAYET ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Bu arada cinayetin güvenlik kamerası görüntüsü ortaya çıktı. Görüntülerde, Onmaz'ın masada oturup okey oynadığı, şüphelilerin de yanına gelerek bir süre sohbet ettiği anlar yer aldı. Daha sonra 3 şüphelinin, tartışmanın ardından tabancalarla ateş açtığı, vurulan Onmaz'ın ise yere yığıldığı görüldü.

İLK OLARAK 7 KİŞİ TUTUKLANDI

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerden Karaoğlu, Oğuzhan Biçer ve Zeren'i, kaçtıkları Ceyhan ilçesindeki bir evde saklanırken yakaladı. Güçlü ile kavgaya karıştığı belirlenen arkadaşları Fırat Şen (21), Muhammet Kaş (22) ile Cengiz Akarmut'un (32) ise Yüreğir ilçesi Levent Mahallesi'ndeki evlerinde yakalandı. Emniyetteki sorgularında Onmaz'ın küfretmesiyle tartışmanın çıktığını, bunun üzerine darbedip, tabancayla ateş açtıklarını öne süren 7 şüpheli, tutuklandı.

TUTUKLU SAYISI 10'A YÜKSELDİ

Ekipler, olaya karışan 3 şüpheliyi daha tespit etti. Şüpheliler Fikri Can Avcı (25), Anıl Gündüz (35) ve Serdar Baksi (47) düzenlenen operasyonla yakalandı. Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki ifadelerinde 'Biz orada oturup konuşuyorduk. Sonra bir anda ortalık karıştı. Ardından silahlar patladı. Ne olduğu anlayamadık dediği öğrenildi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Adana Otogarı\'nda Haraç İddiasıyla Cinayet: 3 Şüpheli Tutuklandı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana Otogarı'nda Haraç İddiasıyla Cinayet: 3 Şüpheli Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement