Adana'ya Şehit Ateşi Düştü - Son Dakika
Son Dakika Logo

Adana'ya Şehit Ateşi Düştü

Adana\'ya Şehit Ateşi Düştü
13.09.2015 11:39

Adana'ya şehit ateşi düştü ŞIRNAK'ta polis noktasına düzenlenen bombalı saldırıda şehit düşen 2 polis memurundan Şahin Altmış'ın ailesinin yaşadığı Adana'da ailenin yanısıra daha önce bu kentte görev yaptığı için meslektaşları da yasa büründü.

Adana'ya şehit ateşi düştü

ŞIRNAK'ta polis noktasına düzenlenen bombalı saldırıda şehit düşen 2 polis memurundan Şahin Altmış'ın ailesinin yaşadığı Adana'da ailenin yanısıra daha önce bu kentte görev yaptığı için meslektaşları da yasa büründü.

Bu sabaha karşı 23'ncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı girişindeki polis kontrol noktasına bomba yüklü araçla düzenlenen hain saldırıda 2 polis memuru şehit oldu, 5 polis te yaralandı. Şehit düşen polis memurlarından Şahin Altmış'ın merkez Adana'nın Çukurova İlçesi'ne bağlı Huzurevleri Mahallesi'nde oturan ve 2 yıl önce doğu görevine giderken götürmediği ailesine şehit haberi verildi. Aile, şehit haberini alınca Şırnak'a yola çıktı. Şehit Şahin Altmış'ın cenazesinin doğum yeri olan Malatya'da toprağa verilmesi bekleniyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana'ya Şehit Ateşi Düştü - Son Dakika


Advertisement