Adanaspor, Beşiktaş Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü - Son Dakika
Güncel

Adanaspor, Beşiktaş Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü

Adanaspor, Beşiktaş Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü

Adanaspor, Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdürdüADANA, (DHA) - SPOR Toto Süper Lig'in 11'inci haftasında sahasında Beşiktaş'ı konuk edecek Adanaspor, hazırlıklarını Gençlik Stadı'nda teknik direktör Krunoslav Jurcic yönetiminde sürdürdü.

11.11.2016 16:20

Adanaspor, Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdürdü

ADANA, (DHA) - SPOR Toto Süper Lig'in 11'inci haftasında sahasında Beşiktaş'ı konuk edecek Adanaspor, hazırlıklarını Gençlik Stadı'nda teknik direktör Krunoslav Jurcic yönetiminde sürdürdü.

Antrenmanın ana bölümünde 3 gruba ayrılan futbolcular dar alanda pas çalışması yaptı. Antrenmanın ikinci bölümünde dar alanda çift kale maç yapan Adanaspor, yaklaşık 1 saat 30 dakika süren antrenmanı koşu ile tamamladı. Antrenmana ülkelerinin milli takımlarında bulunan Ousmane Viera ve Ahmet Bahçıvan katılmadı.

JURCİC BİZİM İÇİN HER MAÇ ÇOK ÖNEMLİ

Adanaspor Teknik Direktörü Krunoslav Jurcic, Lig'de oynadıkları her maçın çok önemli olduğunu belirterek, şunları söyledi

Bu tür maçlarda oyuncuları tek tek motive etmeye gerek yok. Tam tersi sakin olmaları için uyarmak gerekiyor. Galatasaray maçına benzer bir karşılaşma olacağını düşünüyorum. Beşiktaş bireysel olarak iyi bir kadroya sahip. Bizde iyi bir şekilde konsantre olup blok halinde durmalıyız. Basit hatalar yaparsak Beşiktaş bunları değerlendirecektir. Pas oyunu ile ileriye çıkıp problem yarattığımızı diğer takımlara karşı gösterdik. Beşiktaş'a karşı aynı şekilde oynayacağız.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adanaspor, Beşiktaş Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement