Adıyaman'da Zabıtadan Okul Kantinlerinde Denetleme - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Adıyaman'da Zabıtadan Okul Kantinlerinde Denetleme

Adıyaman\'da Zabıtadan Okul Kantinlerinde Denetleme
27.09.2016 12:52

Adıyaman Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, okul kantinlerini denetledi.

Adıyaman Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, okul kantinlerini denetledi.

Eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla okul kantinlerini denetleyen zabıta ekipleri, yasak ürünler konusunda kantin sorumlularına bilgi verdi.

Kantinlerde satılan gıdaları titizlikle inceleyen zabıtalar, özellikle hijyen kurallarına uyulup uyulmadığı konusunda hassas davrandı.

Ekipler, gıdaların ambalajları, hazırlandığı tezgahların temizliği, ürünlerin son kullanma tarihi, kantinlerde satışı yasak ürünlerin satılıp satılmadığı konularını inceledi. 20 okulun kantinin kontrol edildiği öğrenildi.

Cengiz Topel İlkokul Müdürü Abdullah Bilen, kantin denetimlerini olumlu bulduklarını belirterek, kendilerine destek olduğunu ve mevzuat dışı olumsuz bir durum varsa kendilerinin de bilinçlendiğini söyledi.

Aylık denetimlerin yapıldığını anlatan Bilen, "Bizim denetimlerimiz var. Aylık denetim. Bizim dışımızda Sağlık Bakanlığı, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı denetimleri de oluyor. Bunlar bize destek oluyor. Bu yönde uyarıları dikkate alıp olumsuzluklar varsa bunları giderme yönünde elimizden geleni yapıyoruz." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Adıyaman'da Zabıtadan Okul Kantinlerinde Denetleme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement