Adıyaman İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Hikmet Uz, 'Yılın Kareleri 2023' oylamasına katıldı - Son Dakika
Güncel

Adıyaman İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Hikmet Uz, 'Yılın Kareleri 2023' oylamasına katıldı

Adıyaman İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Hikmet Uz, \'Yılın Kareleri 2023\' oylamasına katıldı

Adıyaman İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Hikmet Uz, Anadolu Ajansı'nın (AA) düzenlediği 'Yılın Kareleri 2023' oylamasına katılarak, haber, çevre ve yaşam, spor, deprem ve Gazze kategorilerindeki fotoğraflara oy verdi. Uz, fotoğrafların her birinin anlamlı ve güzel olduğunu belirtti.

09.01.2024 14:12

Adıyaman İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Hikmet Uz, Anadolu Ajansının (AA) gözünden 2023'e damga vuran olaylara ait fotoğrafların yer aldığı "Yılın Kareleri 2023" oylamasına katıldı.

Uz, makamında, AA muhabirleri ve foto muhabirlerinin yurt içinde ve dışında çektiği fotoğrafları inceleyerek, haber kategorisinde Yair Palti'nin "S.O.S.", çevre ve yaşamda Hamit Yalçın'ın "Masal ülkesi", sporda Dursun Aydemir'in "Dünyanın sultanları" fotoğrafını seçti.

Uz, bu yıla özel eklenen " Deprem: Umut" kategorisinde Sergen Sezgin'in "Hepimiz birimiz için", " Gazze: Kanıt" kategorisinde ise Belal Khaled'in "Haykırış" adlı fotoğraflarına oy verdi.

Uz, fotoğrafların her birinin birbirinden anlamlı ve güzel olduğunu söyledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Adıyaman İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Hikmet Uz, 'Yılın Kareleri 2023' oylamasına katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement