Aeon Flux: Gelecek Flux’ta Filmi - Son Dakika
Güncel

Aeon Flux: Gelecek Flux’ta Filmi

Aeon Flux: Gelecek Flux’ta Filmi

Aeon Flux: Gelecek Flux’ta filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tim bilgileri. Aeon Flux: Gelecek Flux’ta filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

06.07.2011 03:00

Ailesinin hükümet ajanları tarafından öldürülmesi üzerine Aeon Flux (Charlize Theron) intikam almaya yemin eder. Mükemmel topluma karşı mücadele verilen savaşın ön cephelerinde yer almış iyi eğitimli bir kadın asker olan Aeon, mükemmel hayat denilen kavramın arka planında mükemmel bir yalanın gizlenmekte olduğundan kuşku duyan az sayıda insandan birisidir.

Konusu 2415 yılında geçen “Aeon Flux”ta sürekli değişim halinde olan uzak geleceğin son derece çarpıcı bir vizyonu vardır.

Paramount Pictures ile Lakeshore Entertainment’ın sunduğu bir Valhalla Motion Pictures ve MTV films prodüksiyonu olan “Aeon Flux”un yönetmenliğini, “Girlfight” adlı çalışmasıyla eleştirmenlerin beğenisini toplayan kadın yönetmen Karyn Kusama üstlendi. Senaryosunu, Peter Chung’un yarattığı ünlü MTV animasyon dizisini temel alarak Phil Hay ile Matt Manfredi yazdılar. Yapımcılığını Gale Anne Hurd, David Gale, Gary Lucchesi, Greg Goodman ve Martha Griffin gerçekleştirdi.

Ekranlarda gösterildiği sıralarda büyük ilgi gören MTV yapımı animasyon dizisinin ünlü karakteri Aeon Flux rolünde Oscarlı oyuncu Charlize Theron’un oynadığı filmin diğer rollerinde Marton Csokas, Jonny Lee Miller, Amelia Warner, Caroline Chikezie, Frances McDormand ve Oscar adayı oyuncular Sophie Okonedo ile Pete Postlethwaite kamera karşısına geçtiler.

Yönetmen: Karyn Kusama

Senaryo: Phil Hay

Oyuncular: Frances McDormand, Sophie Okonedo, Jonny Lee Miller, Marton Csokas, Charlize Theron

Filmin Türü: Aksiyon, Macera,

Orijinal Adı: Aeon Flux

Yapımcı Firma: CIS Hollywood

Yapım Yılı: 2005

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 93 dk.

Resmi Sitesi: http://www.aeonflux.com/

Dağıtıcı Firma: UIP

Vizyon Tarihi: 24.02.2006

Son Dakika Güncel Aeon Flux: Gelecek Flux’ta Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement