Siirt Valisi Ahmet Aydın, beraberinde Gençlik hizmetleri Spor İl Müdürü Hüsam Olgaç, Siirt Amatör Kulüpleri Federasyon il temsilcisi Ahmet Muhtar ile birlikte, Siirt ilinde oynanan Amatör Futbol müsabakalarını izleyerek, bazı kulüp yönetici ve futbolcuları ile bir araya geldi.
Vali Aydın,"Sporun, toplumla bütünleştirici, dayanışmacı ve kültürel yönleriyle birlikteliğimizi daha sıkı hale getirdiğine inandığını belirterek, İlimiz ve İlçelerinde Faaliyet gösteren Amatör Spor kulübüne 2013 yılı il özel idaresi bütçemizden 50 bin Tl'lik bir bütçe ile kendilerine destek sağlayacağız." dedi.
İlimizde faaliyet gösteren diğer spor dallarında da mücadele eden sporcularımıza destek verdiklerini belirten Vali Aydın,"amaçlarının, amatör sporu ilimizde yaymak, geliştirmek ve gençlerimizi her türlü kötü alışkanlıklardan korumaktır." dedi.
Siirt Amatör Kulüpleri Federasyon İl temsilcisi Ahmet Muhtar ise, "Amatör sporun ilimizde geliştirilmesi amacıyla, Valiliğimizce Amatör Spor kulüplerine sahip çıkılarak, sayın Valimiz Ahmet Aydın'nın büyük destekleri ile kulüplerimizin bir çok malzeme ve diğer ihtiyaçları giderilmiş olacak, Valimize, bizlere vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederim," dedi.
Daha sonra Pervari Spor, Eruh Gençlik Spor'lu sporcularla sohbet eden Vali Aydın, sporcu ve yöneticileri ile birlikte hatıra fotoğraf çektirdi.
Buradan Ayrılan Vali Aydın ve beraberindekiler daha sonra, Atatürk stadında, bayanlar Siirt ASP spor ile Erzurum Albayrak spor arasında oynanan Türkiye bayanlar 2. Lig futbol müsabakasını izledi.
Devre arasında, Siirt bayan futbol takımı ile bir süre görüşen ve kendilerine moral veren Vali Aydın, takıma başarı dileğinde bulundu.
Son Dakika › Güncel › Ahmet Aydın'dan 'Amatör Spor Kulüplerine Destek' - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.