Aile, Başbakan'a Ulaşıp Yardım İstedi; Vali Hastayı Görmeye Geldi - Son Dakika
Güncel

Aile, Başbakan'a Ulaşıp Yardım İstedi; Vali Hastayı Görmeye Geldi

Aile, Başbakan\'a Ulaşıp Yardım İstedi; Vali Hastayı Görmeye Geldi

İzmir Valisi Cahit Kıraç, üzerine demir raf düşmesi sonucu beli kırılan ve belden aşağısı felç olan Uğur Ergin'i (34) ziyaret için Torbalı'ya geldi.9 Haziran tarihinde AK Parti İzmir 4.Olağan İl Kongresi'nde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile...

04.08.2012 10:52

İzmir Valisi Cahit Kıraç, üzerine demir raf düşmesi sonucu beli kırılan ve belden aşağısı felç olan Uğur Ergin'i (34) ziyaret için Torbalı'ya geldi.

9 Haziran tarihinde AK Parti İzmir 4. Olağan İl Kongresi'nde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşen Uğur Ergin'in annesi Ayşe Ergin, oğlunun GATA Askeri Tıp Hastanesi'nde tedavi görmesini istedi. Bu talep üzerine Önce Milli Savunma Bakanlığı devreye girdi, ardından İzmir Valisi Cahit Kıraç Torbalı'ya geldi. Ergin ailesine destek sözü veren Vali Kıraç, talihsiz adamın GATA'da tedavi görmesi için elinden geleni yapacağını söyledi.

Halk Yapı Sitesi'nde ikamet eden Uğur Ergin, 3 Ekim 2011 tarihinde kamyondan demir raf indirirken, raflardan biri üzerine düştü. Hemen Tepecik Hastanesi'ne kaldırılan Ergin, burada ameliyat oldu. Yaklaşık bir ay burada yatan Ergin'in belinin kırıldığı belirlendi ve belinden aşağısı felç oldu. Ergin ailesi bunun üzerine Gülhane Askeri Tıp Akademisi (GATA) Hastanesi'nde bu tür rahatsızlığı olan hastalar için özel tedavi uygulandığını öğrendi. Ergin ailesi, sadece belirli sayıda hasta alan GATA'ya oğlunu göndermek için 9 Haziran tarihinde İzmir'e gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla düzenlenen İl Kongresi'ne gitti.

İzmir'e kongre için gelen Başbakan ile görüşme fırsatı yakalayan anne Ayşe Ergin, oğlunu GATA'da tedavi ettirebilmek için Başbakan'dan yardım istedi. Başbakan da hemen Milli Savunma Bakanlığı ile görüşüp, durum hakkında bilgi edinilmesini istedi. Bu kapsamda İzmir Valisi Cahit Kıraç dün Torbalı'ya geldi. Ergin ailesinin Yeni Halk Yapı Sitesi'nde bulunan evlerine giden Vali Cahit Kıraç, aile ile görüştü. Kaza sonucu belinden aşağısı felç olan Ergin'in 2 çocuğunun okul masraflarını karşılama sözü veren Kıraç, Uğur Ergin'in de GATA'da tedavi görmesi için elinden geleni yapacağını belirtti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Aile, Başbakan'a Ulaşıp Yardım İstedi; Vali Hastayı Görmeye Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement