AK Parti Adayları Dün Neredeydi? - Son Dakika
Güncel

AK Parti Adayları Dün Neredeydi?

AK Parti Adayları Dün Neredeydi?

7 Haziran seçimlerine 11 gün kala dün AK Parti adayları yine hemen hemen tüm ilçelere dağılarak halktan destek istedi.

28.05.2015 12:25

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adaylarından Mehmet Akyürek Viranşehir'de, Mazhar Bağlı Bozova'da, Halil Özcan Akçakale'de, Hamide Sürücü Birecik'te, Abdullah Yeşil Suruç'ta, Mahmut Kaçar ve Nurettin Nebati ise kent merkezinde seçmenle buluştu.

AKYÜREK, VİRANŞEHİR'DE

7 Haziran 2015 seçimleri kapsamında Viranşehir'de seçim çalışmalarını hızlandıran AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Mehmet Akyürek, Viranşehir Derneği Kadın Kollarını ziyaret etti.

Akyürek, burada Kadın Kolları ile görüşerek fikir alışverişinde bulundu. 7 Haziran'daki seçimlerde kendilerine destek vermelerini isteyen Akyürek, kadın kollarının çalışmalarını bir Viranşehirli olarak takdir ettiğini belirtti. Dernek üyelerine teşekkür eden Akyürek, 8 Haziran günü AK Parti ile Şanlıurfa'nın ve Viranşehir'in şahlanacağını ve yeni Türkiye yolunda Şanlıurfa'nın büyük kazanımlar elde edeceğini kaydetti.

BAĞLI, BOZOVA'DA

AK Parti adayı Mazhar Bağlı ise Bozova'da mahalle gezilerini sürdürdü. Ziyaretleri kapsamında Cıbır Mahallesi'ni ziyaret eden Prof. Dr. Bağlı, burada mahalle muhtarı Aziz Benzer ve seçmenlerle bir araya geldi. AK Parti'nin getirmiş olduğu hizmetleri ve AK Parti'yle Türkiye'deki gelişimi her defasında yineleyen Bağlı, Bozova'nın birçok alanda refah içerisinde kalkınacağını vurguladı.
Bağlı, AK Parti'nin üretmiş olduğu hizmetlerden Bozova'nın da daha çok faydalanabilmesi için ellerinden gelen bütün özveriyi sergileyeceklerinin altını çizdi.

ÖZCAN AKÇAKALE'DE

AK Parti'nin bir diğer adayı Halil Özcan ise Akçakale'de Hikmet Başak seçim bürosunun açılışını yaptı. Açılışta konuşan Özcan, AK Partinin hizmet partisi olduğunu ve eski Türkiye'nin defterini kapattıklarını söyledi.

Seçim Bürosunun açılış kurdelasını kestikten sonra seçmenlere seslenen Özcan, "Allah'a şükür Akçakale kararını vermiş. Biz hiçbir zaman Akçakale'nin bizleri hayal kırıklığına düşüreceğini hiç düşünmedik. Çünkü aklı selim her zaman hakim olacaktır. Biz bir aileyiz. Dedikodular her ne kadar Akçakale'de sıkıntı var diyorlarsa da, biz ilk günden beri Akçakale'de, Harran'da, Ovada, Eyyubiye'de hiçbir sıkıntı yok dedik. Ve olmayacak Allah'a çok şükür hepimiz kararımızı vermişiz, hiçbir sorun olmayacak" dedi.

SÜRÜCÜ BİRECİK'TE

AK Parti'nin kadın adaylarından Hamide Sürücü ise Birecik'e bağlı Mezra (belde) Mahallesi'nde esnaf ziyaretinde bulunarak AK Parti'ye destek ve dua istedi. Mezra eski Belediye Başkanı Yusuf Güneş'i de ziyaret ederek fikir alış verişinde bulundu.

Sürücü, kurucu Genel Başkanları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ve diğer partililer gibi vatandaşa hizmetkâr olmaya aday olduğunu hemşehrilerinin desteklerini ve dualarını beklediğini söyledi.

YEŞİL SURUÇ'TA

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Abdullah Yeşil, Suruç'ta yapım çalışmalarını inceledi. Yeşil burada yaptığı açıklamada "Suruç Belediyesinin yapması gereken işi Büyükşehir Belediyemiz üstlendi. Buradan Büyükşehir Belediyesine teşekkür ediyorum, esnafımızın bir çilesi de böylece sona ermiş olacak. Görüldüğü gibi; onlar konuşuyor, AK Belediyeler çalışıyor" dedi.

NEBATİ SALIPAZARI'NDA

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Şanlıurfa Milletvekili adayı Nureddin Nebati ise Kadın Kolları üyeleriyle birlikte Salı Pazarı esnafını ziyaret ederek AK Parti'ye destek istedi.

Nebati, burada AK Parti'nin ne kadar oy alacağı konusundaki bir soru üzerine; "Biz seçime hazırız, İnşallah 7 Haziran'da Şanlıurfa'da 12-0 yaparak bir çoğunluğu sağlamış olacağız. Çünkü yapılan kamuoyu araştırmaları özellikle bizlerin yaptırmış olduğumuz kamuoyu araştırmaları Türkiye'de AK Partinin yüzde 48-50 bandında olduğunu ve son bir ayda da biraz daha itekleyerek 50'yi geçeceğini gösteriyor. Çünkü son 1 ay AK Partinin gücüne güç kattı. Yaptığımız hizmetler dağıtmış olduğumuz kitapçıklarda, yaptığımız icraatlar, hizmetler bizim bu başarıyı elde edeceğimizi gösteriyor. Özellikle muhalefet partilerinin bu son 15 gün içerisinde göstermiş olduğu performansla, seçmenimizin AK Partiyi destekleme konusundaki kararının nedenini gösteriyor" diye cevap verdi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel AK Parti Adayları Dün Neredeydi? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement