AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu Öz Ulaş Başkanı Sedat Şahin'i Ziyarette Bulundu - Son Dakika
Güncel

AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu Öz Ulaş Başkanı Sedat Şahin'i Ziyarette Bulundu

AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu Öz Ulaş Başkanı Sedat Şahin\'i Ziyarette Bulundu

AK Parti MKYK Üyesi ve Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu Öz Ulaş Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Şahin'i Öz Ulaş Genel Merkezinde ziyaret etti. Ziyarette, Öz Ulaş Yönetim Kurulu Üyeleri de hazır bulundu.

12.09.2018 20:55  Güncelleme: 21:02

AK Parti MKYK üyesi ve Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu Öz Ulaş Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Şahin'i Öz Ulaş genel merkezinde ziyaret etti. Ziyarette, Öz Ulaş Yönetim Kurulu Üyeleri de hazır bulundu.

ZİYARETTE TOPLU ULAŞIMIN ÖNEMİ VURGULANDI

Öz Ulaş Başkanı Sedat Şahin ve AK Parti MKYK üyesi Erzurum milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu görüşmesinde toplu ulaşımın sorunları konuşuldu, karşılık fikir alışverişinde bulunuldu. Bunun yanı sıra toplu ulaşımın önemine çevreye ve ekonomiye olan yararlı katkılarına değinildi.

AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu Öz Ulaş Başkanı Sedat Şahin'i Ziyarette Bulundu

SEDAT ŞAHİN GÖRÜŞME SONRASI AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Görüşme sonrası Öz Ulaş Başkanı Sedat Şahin yaptığı açıklamada şunları söyledi: "AK Parti MKYK üyesi Erzurum milletvekili sayın Zehra Taşkesenlioğlu ile bir araya geldik, görüşmede toplu ulaşımın yararları ve nasıl daha fazla geliştireceğimiz konusunda oldukça faydalı görüşme yaptık. Yanı sıra ülke ve sektörümüzün sorunları üzerine görüş alışverişinde bulunduk. Kendilerinin Bizleri ziyaretleri ile şahsıma yönelik gösterdikleri nezaketleri karşısında müteşekkir olduğumu ifade ederken, Aziz Devletimizi yöneten böylesine önemli bir partinin Sayın vekilimiz gibi yerli ve milli, Devlet-i Ebed Müddet şuurunda özünü, mana kökünü kaybetmeyen kıymetli insanlardan oluşmasından oldukça memnun olduğumu da bilhassa belirtmek istiyor, Sn. Vekilimize yapacakları tüm çalışmalarda başarılar diliyorum."

AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu Öz Ulaş Başkanı Sedat Şahin'i Ziyarette Bulundu

Son Dakika Güncel AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu Öz Ulaş Başkanı Sedat Şahin'i Ziyarette Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement