AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem - Bu Türkiye'nin gelecek seçimi - - Son Dakika
Güncel

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem - Bu Türkiye'nin gelecek seçimi -

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem - Bu Türkiye\'nin gelecek seçimi -

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, yerel seçimlerle ilgili, "Bu Türkiye'nin gelecek seçimi. Gelecekte, Türkiye'de kaos mu olacak, istikrar mı olacak?

06.03.2014 02:58

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, yerel seçimlerle ilgili, "Bu Türkiye'nin gelecek seçimi. Gelecekte, Türkiye'de kaos mu olacak, istikrar mı olacak? Onun seçimidir" dedi.

Erzincan'dan karayoluyla memleketi Sivas'ın Koyulhisar ilçesine gelen Erdem, ilçe girişinde partililer tarafından karşılandı.

Seçim irtibat bürosunun açılışına katılan Erdem, 30 Mart'ta yapılacak mahalli seçimlerin önemine dikkati çekerek, "Bu seçimler bir belediye başkanı seçme, bir il genel meclisi seçme, bir mahalle muhtarı seçmekten öte, anlamı çok önemli olan bir seçim. Bu Türkiye'nin gelecek seçimi. Gelecekte, Türkiye'de kaos mu olacak, istikrar mı olacak? Onun seçimidir. Bu yüzden ufak hesaplara lütfen girmeyelim. Ondan öte mana taşıyan bir seçimdir" diye konuştu.

-"Hırsızlar, herkesi hırsız zannedermiş"

Erdem, 2013 yılı mayıs ayında bir günde çok büyük ihaleler yapıldığını belirterek, şunları kaydetti:

"Biz 2013 yılı mayıs ayında bir günde 2 anlaşma yaptık. İki ihale yaptık. Bunlardan birisi üçüncü havaalanı, diğeriyse Sinop'taki nükleer santral ihalesini yaptık. İkisinin ihale tutarı, AK Parti'den önceki eski Türkiye'nin bir yıllık bütçesiydi. Bizler gerçekten çok büyük projeler yaptık ve halen yapıyoruz. Geçmiş iktidarlar borç bıraktılar. Yolsuzluk bıraktılar. Bakmayın onların karalama kampanyalarına. Hırsızlar, herkesi hırsız zannedermiş. Karalamayla, milleti korkutmayla, tehdit etmekle kimse bir yere varamaz. Yürekleri yetiyorsa projeleriyle gelsinler."

Daha sonra AK Parti Sivas Milletvekili Ali Turan ile seçim irtibat bürosunun açılışını yapan Erdem, bir süre partililerle sohbet ettikten sonra ilçeden ayrılarak Suşehri'ne gitti.

Muhabir: Faruk Kara, Yeter Erdine

Yayınlayan: Hüseyin Doğru

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem - Bu Türkiye'nin gelecek seçimi - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement