"AK Parti Hakkari İl Başkanı Elimizde" - Son Dakika
Güncel

"AK Parti Hakkari İl Başkanı Elimizde"

"AK Parti Hakkari İl Başkanı Elimizde"

PKK, AK Parti Hakkari İl Başkanı Avukat Abdulmecit Tarhan'ın ellerinde olduğunu açıkladı.

08.09.2012 16:41  Güncelleme: 09:13

PKK, Hakkari'de aracı terk edilmiş halde bulunan AKP Hakkari İl Başkanı Abdülmecit Tarhan'ı kaçırdığını açıkladı.

PKK'nın bu açıklamasını, örgüte yakınlığıyla bilinen Fırat Haber Ajansı bildirdi.

İL BAŞKANI TARHAN'A SÖZDE GÖZALTI

Ajansta yer alan habere göre; 2 Eylül tarihinde merkeze bağlı 25 kilometre uzaklıktaki Oğul köyü yakınlarında otomobili ve cep telefonu terk edilmiş halde bulunan iki dönemdir AK Parti Hakkari İl Başkanlığı yapan avukat Abdülmecit Tarhan sözde gözaltına alındı.

PKK: AK PARTİ HAKKARİ İL BAŞKANI ELİMİZDE

Öte yandan PKK, Hakkari'nin Oğul köyü yakınlarında aracı ve cep telefonu bulunan AK Parti Hakkari İl Başkanı Avukat Abdulmecit Tarhan'ın ellerinde olduğunu açıkladı.

PKK, İl Başkanı Tarhan'ı kaçırdığına dair haberi bugün kendisine yakın bir internet sayfasında duyurdu. Oğul Köyü yakınlarında 6 gün önce cep telefonu ve aracı bulunan İl Başkanı Avukat Tarhan'ın PKK tarafından kaçırıldığı öne sürüldükten sonra, bölgede geniş çaplı operasyon başlatılmış ancak bugüne kadar haber alınanamıştı.

PKK, BİTLİS'TE 4 KORUYUCUYU KAÇIRDI

Bitlis'in Hizan İlçesi yolunda köy korucuları ile PKK'lılar arasında çatışma çıktı. 1 korucuyu yaralayan PKK'lılar 4 korucuyu kaçırdı.

Çatışma, bugün saat 15.00 sıralarında Bitlis merkeze yaklaşık 15 kilometre uzaklıkta bulunan Hizan yolu üzerindeki Seyitava Köyü yakınlarında çıktı. Köy korucuları bölgede arama tarama çalışmaları yaparken bir grup PKK'lı ile karşılaştı. Çıkan çatışmada 1 korucusu yaralandı. PKK'lılar 4 korucuyu yanlarına alarak dağlık bölgeye kaçtı. Kaçan PKK'lıların bulunması ve korucuların kurtarılması için bölgede operasyon başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 'AK Parti Hakkari İl Başkanı Elimizde' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement