AK Parti Hatay Milletvekili Adayı Özel'den Ziyaretler - Son Dakika
Güncel

AK Parti Hatay Milletvekili Adayı Özel'den Ziyaretler

AK Parti Hatay Milletvekili Adayı Özel\'den Ziyaretler

AK Parti Hatay milletvekili adayı Abdulkadir Özel, İskenderun'da vatandaşla bir araya geldi.

08.06.2018 15:17

AK Parti Hatay milletvekili adayı Abdulkadir Özel, İskenderun'da vatandaşla bir araya geldi.

Seçim çalışmalarına Bekbele ve Fatih mahallelerinde devam eden Özel, burada vatandaşlarla sohbet edip sorunlarını dinledi.

Özel, ziyaretlerde yaptığı konuşmada, AK Parti öncesindeki Türkiye ile sonrasındaki dönemin arasında büyük farkların olduğunu kaydetti.

Kendini millete hizmet için adamış pırıl pırıl genç dinamik milletvekilleriyle ülkeye hizmet etmeye geldiklerini söyleyen Özel, şöyle konuştu:

"Güçlü Türkiye, çok daha güçlü bir şekilde şahlanarak yoluna devam edecektir. 24 Haziran günü şahlanışa geçecek olan Türkiye, milletimizin bekası ve devamı için Cumhurbaşkanımız ve reisimiz liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ı ezici bir çoğunlukla inşallah ülkenin başına getireceğiz. AK Parti iktidara gelmeden önce nasıl bir Türkiye'de yaşıyorduk? AK Parti iktidara geldikten sonra nasıl bir Türkiye'de yaşıyoruz? Biz bunu çok iyi biliyoruz. Bunları çok iyi anlatmamız gerekir. Çocuklarımızın huzur içerisinde barış içerisinde, özgürlük içerisinde, terörden arındırılmış bir ülkede yaşaması için 24 Haziran'a kadar canla başla çalışacağız."

AK Parti ile şahsiyetli bir dış politikaya sahip olunduğunu belirten Özel, milletin bu iktidarını engellemeye çalışanların olduğuna dikkat çekti.

Özel, çıplak ellerle tankların karşısına durulduğunu ifade ederek, "Tıpkı Seyit Onbaşı'nın Çanakkale'de 150 kiloluk mermiyi ya Allah Bismillah diyerek kaldırdığı gibi biz de 15 Temmuz'da tankların karşısında dimdik durduk. 24 Haziran günü Türkiye şahlanışa geçecek. Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı ezici bir çoğunlukla inşallah ülkenin başına getireceğiz." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Hatay Milletvekili Adayı Özel'den Ziyaretler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement