
Ankara'da eğitimi sistemini protesto etmek için Ankara AK Parti İl Başkanlığı'na yürümek isteyen Devrimci Liseliler (DEV-LİS) üyesi gruba polis müdahale etti. Polis ekipleri, 8 kişiyi gözaltına aldı.
AK PARTİ BİNASINA YÜRÜMEK İSTEDİLER
DEV-LİS üyesi bir grup Fatih Projesi'ni protesto için Kızılay Yüksel Caddesi'nde toplanarak AK Parti İl Başkanlığı'na yürüyüşe geçti. Meşrutiyet Caddesi'ni trafiğe kapatan gruba sürücüler tepki gösterdi.
ÇEVİK KUVVET MÜDAHALE ETTİ
Grubun önü AK Parti İl Başkanlığı'nın bulunduğu Mediha Erdem Sokak'ta çevik kuvvet barikatı ile kesildi. Barikata yüklenen gruba çevik kuvvet gaz ile müdahale etti. Müdahalenin ardından oturma eylemi yapan gruptan 8 kişi gözaltına alındı.
Son Dakika › Güncel › AK Parti İl Başkanlığı'na Yürüyen Gruba Polis Müdahelesi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.