Ak Parti'li Candan'dan Şehit Ailesine Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Ak Parti'li Candan'dan Şehit Ailesine Ziyaret

Ak Parti\'li Candan\'dan Şehit Ailesine Ziyaret

AK Parti'li Candan, Afyonkarahisar'da askeri mühimmat deposunda meydana gelen patlamada şehit olan Onbaşı Mücahit Coşkun'un ailesine bayram ziyaretinde bulundu.

29.10.2012 10:49  Güncelleme: 11:07

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan, Afyonkarahisar'da askeri mühimmat deposunda meydana gelen patlamada şehit olan Onbaşı Mücahit Coşkun'un ailesine bayram ziyaretinde bulundu.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan, Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, Belediye Meclis Üyesi Temel Uslu, AK Parti Alaplı

İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Afyonkarahisar'da askeri mühimmat deposunda meydana gelen patlamada şehit olan Onbaşı Mücahit Coşkun'un Alaplı ilçesine bağlı Çatak köyündeki ailesine bayram ziyaretinde bulundu. Şehit Coşkun'un kızı Ayşe Coşkun'un doğum gününe denk gelen ziyarette, Milletvekili Candan, 1 yaşına basan Ayşe Coşkun'un doğum günü pastasını kesti, pasta ikramında bulundu, bir altın taktı.

Minik Coşkun'a sağlıklı ve mutluluk dolu bir ömür dileyen Candan, şunları söyledi:

"Şehidimiz, hepimizin şehidi, sizin acınızı hep beraber paylaşıyoruz.

Şehidimizin geride bıraktığı küçük Ayşe'mizin doğum gününe denk gelen bir ziyaret oldu. Küçük kızımıza sağlık ve mutluluk dolu bir ömür diliyorum."

Şehit Mücahit Coşkun'un babası Şeref Coşkun da Ercan Candan, Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, Belediye Meclis Üyesi Temel Uslu, AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kurban Bayramını buruk kutladıklarını anlatan Şeref Coşkun, sözlerini şöyle sürdürdü: "Sadece ayrılık acısı yaşıyoruz. Oğlumun şehit olmasından dolayı çok gururluyum. Devletimizden Allah razı olsun, hiçbir sıkıntımız yok, sizlerin ziyaretleri bizleri fazlasıyla memnun etti. Ziyaretiniz ayrıca oğlumun kızı Ayşe Coşkun'un doğum gününe denk geldi. Kızımız oğlumuzun bize emanetidir. Bu vesile ile tekrar bizleri ziyaret ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Allah sizden razı olsun."

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan ile beraberindekiler daha sonra köydeki bir aileye taziye ziyaretinde bulundu. Ziyarette Çay Köyü Muhtarı Ahmet Akgül ve Çatak Köyü Muhtarı Ramis Karakaya da hazır bulundu. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ak Parti'li Candan'dan Şehit Ailesine Ziyaret - Son Dakika


Advertisement