AK Parti'li İçten'den Özdil Hakkında Suç Duyurusu - Son Dakika
Güncel

AK Parti'li İçten'den Özdil Hakkında Suç Duyurusu

AK Parti\'li İçten\'den Özdil Hakkında Suç Duyurusu
20.05.2014 17:09

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, bir gazetede köşe yazarlığı yapan Yılmaz Özdil hakkında nefret suçu işlediği gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, bir gazetede köşe yazarlığı yapan Yılmaz Özdil hakkında nefret suçu işlediği gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu.

Özdil'in apaçık bir nefret suçu işlediğini söyleyen İçten, kendilerinin Soma'da hayatını kaybeden 301 şehide ağlarken, birilerinin bunu insanlığa yakışmayacak bir şekilde malzeme yaptığını ve yanan yürekleri dağladığını ifade etti. İçten, "Söz konusu şahısın, Manisa-Soma madeninde yaşanan ve tüm millet olarak hepimizin yüreğini yakan maden faciasının hemen sonrasında, Halk TV'de yayınlanan programa telefonla bağlanarak, 'Ölen işçiler, AKP'nin parayla mitinge taşıdığı işçilerdi. Olan biten müstehaktır denilebilir' cümlesini tereddütte mahal vermeyecek netlikte kullanmıştır. ve tüm ülkenin adeta kanı donmuştur. Dolayısıyla bu pervasız hareket, şehitlerimiz daha toprağa girmeden yapılan bu çirkin nefret söyleminin de karşılıksız kalmaması gerekir" dedi.

Konuyla ilgili suç duyurusu Cuma İçten'in avukatı Mehmet Baykurt tarafından yapıldı. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel AK Parti'li İçten'den Özdil Hakkında Suç Duyurusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement