Ak Parti Millet Velili Adayı Metin Bulut Partimize Büyük Teveccüh Var - Son Dakika
Güncel

Ak Parti Millet Velili Adayı Metin Bulut Partimize Büyük Teveccüh Var

Ak Parti Millet Velili Adayı Metin Bulut Partimize Büyük Teveccüh Var

AK Parti'de seçim çalışmaları çeşitli ziyaretler ve seçim bürolarının açılışlarıyla devam ediyor.

20.05.2011 09:51

Adaylardan Zülfü DEMİRBAĞ seçim çalışmaları kapsamında Baskil İlçesine bağlı köyleri ziyaret ederken, Şuay ALPAY istasyon Caddesindeki esnafları ziyaretlerine katıldı.Faruk SEPTİOĞLU Arıcak ilçesine bağlı Üçocak Beldesi ve Bükardı Beldesi ile köylere İl Başkanı Mahir SÖNMEZ ile birlikte bir dizi ziyarette bulundular. Sermin Balık Kültür Mahhalesi ve Cumartesi pazarının bulunduğu bölgede Esnaf ziyaretinde katıldılar.Metin BULUT ise Hilalkent Mahallesinde bulunan seçim bürosunun açılışına katıldı.

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayları, seçim çalışmalarına devam ediyorlar. Elazığ 1. sıra adayı Zülfü DEMİRBAĞ Baskil ilçesine bağlı köyleri ziyaret etti.

AK Parti milletvekili adayı Zülfü DEMİRBAĞ Baskil ilçesine bağlı köylerden Çavuşlu köyünü ziyaret ettikten sonra Topalkem, Cücolar köyü ve son olarak da Koçharman köyüne gitti.

Ak Parti Elazığ Milletvekili adayı Zülfü DEMİRBAĞ ziyaret ettiği köylerde vatandaşların sıkıntılarını dinledi. DEMİRBAĞ sorunları çözme noktasında gerekli olan çalışmaları yapacaklarını söyledi.

DEMİRBAĞ yaptığı konuşmada gittikleri her köyde yoğun bir ilgiyle karşılandıklarını ifade etti.

AK Parti milletvekili adayı Faruk SEPTİOĞLU Arıcak ilçesine bağlı Güçlü köy,Göztepe ,ılıca,Haberci ,Yaylabaşı,Yukarı Küldeğen,Aşağı Küldeğen,Köprüce köyleri ile Üçocak Beldesi ve Bükardı Beldesine İl Başkanı Mahir SÖNMEZ ile birlikte bir dizi ziyarette bulundular.Köy halkının sıkıntılarını tek tek dinleyen Ak Parti heyeti gittikleri her köyde vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandılar.

Ak Parti Millet Vekili adayları Zülfü DEMİRBAĞ Şuay ALPAY, Faruk SEPTİOĞLU, Sermin BALIK ve Metin BULUT'la birlikte Hilalkent mahallesinde bulunan seçim bürosunun açılışına katıldılar..

Açılışın ardından bir açıklamada bulunan Ak Parti Elazığ Milletvekili adayı Metin BULUT, seçim çalışmalarının çok iyi gittiğini, vatandaşlar tarafından Ak Partiye yönelik büyük bir teveccühün olduğunu ifade etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ak Parti Millet Velili Adayı Metin Bulut Partimize Büyük Teveccüh Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement