Ak Parti Milletvekili Adayı Demirbağ’a Karakoçan’da Büyük İlgi - Son Dakika
Güncel

Ak Parti Milletvekili Adayı Demirbağ’a Karakoçan’da Büyük İlgi

Ak Parti Milletvekili Adayı Demirbağ’a Karakoçan’da Büyük İlgi

AK Parti Milletvekili Adayı Zülfü Demirbağ, Seçim Çalışmaları Kapsamında Karakoçan İlçesine Ziyaretlerde Bulunarak Seçim İrtibat Bürosunun Açılışını Yaptı.

05.05.2011 21:43

Ak parti milletvekili adayı zülfü demirbağ, seçim çalışmaları kapsamında karakoçan ilçesine ziyaretlerde bulunarak seçim irtibat bürosunun açılışını yaptı.

Karakoçan merkez ve köylerini kapsayan üç günlük ziyaret kapsamında halkla bir araya gelen ve yoğun bir ilgiyle karşılanan Demirbağ, "AK Parti iktidarı döneminde yapılan hizmetler ortada, halkımız tüm bu hizmetleri yakinen biliyor. Yeni dönemde yarım kalan hizmetleri hızla tamlayacak ve bölgenin daha yaşanabilir bir hale gelmesi, ekonomik ve sosyal alanlarda da daha müreffeh bir düzeye taşınması için yoğun bir çalışma içerisinde olacağız" dedi.

Ziyaretlerin birinci gününde Karakoçan Kaymakamı Cengiz Ünsal'ı makamında ziyaret eden Demirbağ, Kaymakam Ünsal'dan ilçeye yapılan yatırımlar, ilçenin ihtiyaçları ve yapılabilecekler konusunda görüş alışverişinde bulundu.

Devlet yatırımları ve sosyal konularda ciddi gelişmeler yaşandığını, ayırım gözetmeden tüm halkımızın nimetlerden eşit şekilde faydalandığını belirten Demirbağ; özellikle Eğitim alanında ki yatırımlar, sosyal yardımlar ve TOKİ aracılığıyla Karakoçan'ın çehresinin değiştiğini, kültürel düzeyi yüksek olan Karakoçan'a yakın zamanda Meslek Yüksek Okulu'nun da kazandırıldığını bu durumun hem sosyal hem de ekonomik olarak büyük fayda sağlayacağını da ifade etti.

Karakoçan Belediye Başkanı Nurettin Aslan'ı da makamında ziyaret eden Demirbağ'a, belediye hizmetleri konusunda bilgi veren Aslan, dönemlerinde yapılan hizmetler ile Karakoçan'ın çehresinin değiştiğini, alt yapı ve çevre düzenlemelerinin bitirilme noktasına getirildiğini belirterek halka daha iyi hizmet sunabilmek için yeni belediye binası inşaatına başladıklarını bittiği takdirde halkın belediye hizmetlerinden çok daha iyi bir şekilde faydalanabileceklerini de belirtti.

Daha sonra şehir merkezinde esnaf ziyaretlerinde bulunan Demirbağ esnafın sorunlarını dinledi. Yakın zamanda yürürlüğe giren ve halk dilinde torba yasa denen iyileştirme ile kamuya borcu olan esnafımızın borçlarını yapılandırarak kolay bir şekilde ödeyebileceklerini belirtti.

Verilen teşvikler, kredi faizleri ve enflasyondaki iyileştirmeler sayesinde artık krizlerin geride kaldığını, gelecek açısından yatırımcının kendisine güven duyduğunu da belirten Demirbağ "bölgesel kalkınma içinde hükümetimiz ciddi çalışmalar yapmaktadır yakın zamanda ülkenin batısı neyse doğusu da o olacaktır, yeter ki birlik ve beraberliğimizi bozmayalım" dedi.

Kendilerinin Elazığ milletvekili adayı olduklarını söyleyen Demirbağ; "İlçe adayı olmaz ilin adayı olur.

Bizim inancımız insanları bölgesine, etnik ve dini farklılıklarına bakarak değerlendirmez. Her türlü ırkçılık bize uzaktır. Biz seçilirken bize verilen oyların etnik, dini yönüne bakıyor muyuz? Böyle şeyler hoş olamaz, bu bize ve halkımıza yakışmayan yakıştırmalardır. Hangi ilçe benim milletvekilim yok diyorsa işte ben o ilçenin de milletvekiliyim ve halkıma hizmet etmekten şeref duyarım"

Ziyaretlerinin ikinci ve üçüncü gününü Karakoçan'ın beldesi Sarıcan ve köylerine ayıran Demirbağ köylülerin sıkıntılarını dinledi. Burada bir değerlendirme yapan Demirbağ, duble yolların çoğunun bitirildiğini, bunun yanında KÖYDES projeleriyle yolu ve suyu olmayan köyün neredeyse kalmadığını, işte köylere gelirken asfaltlanmış yollardan rahatça gelebildiklerini de belirtti.

Bir zamanlar bunların hayal bile edilemediğini belirten Demirbağ, farklarının da bu olduğunu, hayal bile edilemeyenleri gerçekleştirdiklerini belirterek yolu ve suyu tamamlanan köylerimizin şimdide kanalizasyon sorunlarını çözmeye başladıklarını ve yakın zamanda kanalizasyonu olmayan köyün de kalmayacağını söyledi.

Demirbağ, "Yakın zamanda gerçekleşen deprem felaketini hepimiz biliyoruz. Depremde Karakoçan bölgesi de ciddi zarar gördü. Ama cumhuriyet tarihinde neredeyse ilk denebilecek bir hızda yaralar sarılarak bir yıl gibi kısa bir sürede yeni konutlar TOKİ aracılığıyla yapılıp mağdur ailelere teslim edildi.

AK Parti iktidarı döneminde yapılan hizmetler ortada, halkımız tüm bu hizmetleri yakinen biliyor. Yeni dönemde yarım kalan hizmetleri hızla tamlayacak ve bölgenin daha yaşanabilir bir hale gelmesi, ekonomik ve sosyal alanlarda da daha müreffeh bir düzeye taşınması için yoğun bir çalışma içerisinde olacağız" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ak Parti Milletvekili Adayı Demirbağ’a Karakoçan’da Büyük İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement