AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, AK Parti'nin Türk siyasi hayatında doldurulamaz bir yere sahip olduğunu bildirdi.
Öztürk, yaptığı yazılı açıklamada, 16 yıl önce milletin iradesi ve talebiyle Recep Tayyip Erdoğan ve yol arkadaşlarının ileride Türk siyasi hayatında yeri doldurulamayacak bir hareket başlattığını belirtti.
Milletin talebinin ne denli haklı olduğunun ilerleyen süreçlerde daha net anlaşıldığını ve bu nedenle AK Parti'nin 16 yıldır iktidarda olmasına karşın milletin desteğiyle oylarını arttırarak yola devam ettiğini kaydeden Öztürk, şunları aktardı:
"Yapılan onca hizmete karşın halkın hala AK Parti'ye teveccüh göstermesi yapılacak daha çok iş olduğu anlamına geliyor. Giresun halkına, ve aziz milletimize AK Parti'yi var ettiği ve yücelttiği için sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Cumhuriyet tarihinin en güçlü partisini kuran ve gücünü milletinden alan liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ve AK kadrolar onların desteğiyle yoluna emin adımlarla ilerleyecek, içerideki ve dışarıdaki düşmanlara asla fırsat vermeyeceklerdir."
Son Dakika › Güncel › AK Parti'nin 16. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?