Akabe Ticaret Merkezinin Temeli Törenle Atıldı - Son Dakika
Güncel

Akabe Ticaret Merkezinin Temeli Törenle Atıldı

Akabe Ticaret Merkezinin Temeli Törenle Atıldı

Karatay Belediyesince yapımı gerçekleştirilen Akabe Ticaret Merkezi'nin Temeli düzenlenen törenle atıldı.

02.09.2013 23:20

Akabe mahallesi Sancak sokakta yoğun bir katılımla düzenlenen törene AK Parti Konya Milletvekili Prof.Dr. İlhan Yerlikaya, AK Parti İl Başkan Vekili Bestami İnan, Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, Karatay Belediye Başkan Vekili Mehmet Uzbaş, İl Müftüsü Şükrü Özbuğday, Belediye Meclis Üyeleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda davetli katıldı. Törende kısa bir selamlama konuşması yapan Akabe Mahalle Muhtarı Mustafa Bulut, mahallesine yapılan hizmetlerden dolayı Karatay Belediyesine teşekkür ederek Başkan Vekili Mehmet Uzbaş'a plaket takdim etti.

Ardından söz alan Karatay Belediye Başkan Vekili Mehmet Uzbaş, yapımına başlanılan Ticaret merkezi hakkında katılımcıları bilgilendirdi. 3.150 m² lik arsa alanında 2 Bin m² lik inşa edilecek olan Ticaret Merkezi tamamlandığında bölge insanının cevabını karşılayacak nitelikte olduğunu belirten Uzbaş, hizmet zincirine bir yenisini daha eklediklerini vurguladı. Karatay Belediyesi'nin çalışmaları hakkında da bilgi veren Mehmet Uzbaş, Adalet Sarayı, Liseler Kampüsü, Adalet Parkı, Toplu Konutlar, Kongre ve Gençlik Merkezi, ikinci Yüzme havuzu gibi büyük yatırımları Akabe mahallesine kazandıran Karatay Belediyesi'nin, hizmet araçlarını yenilediğini ve 2013 yılı için hedeflenen 200 Bin ton asfalt miktarını aşmanın gayreti içerisinde olduklarını sözlerine ekleyerek Akabe Ticaret Merkezinin hayırlı olmasını diledi.

Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı ise konuşmasında, Konya Merkez İlçe belediyeleri ve Büyükşehir Belediyesinin hizmetleri ile Konya'nın çehresinin değiştiğini vurguladı. Özellikle Adliye sarayının bulunduğu Akabe mahaellesinin 10 yıl öncesine göre çok büyük gelişme kaydettiğini belirten Başkan Kalaycı, çalışmalarından dolayı Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ve ekibine teşekkür etti.

Ardından söz alan AK Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. İlhan Yerlikaya ise konuşmasında Durmak Yok Yola Devam sloganı doğrultusunda kurumsallaşmış bir yapı çerçevesinde hizmetlerin aksamadığını dile getirdi. Karatay Belediyesi'nin bölge halkına çok faydalı olacak bir Ticaret Merkezi kazandıracağını vurgulayan Yerlikaya, yapılan hizmetlerle Karatay ilçesinin gelişmesine vurgu yaptı.

Son olarak söz alan AK Parti İl Başkan Vekili Bestami İnan, hizmetlerin kesintisiz devam ettiğini ve Karatay'ın ihtiyacı olan hizmetlerin birer birer yerine getirildiğini söyledi. Şehirlerin gelişmesi için yerel yönetimlerin büyük gayret sarf ettiğini ifade eden İnan, bölgeye kazandırılan ticaret merkezinin Karataylılara hayırlı olmasını diledi.

Konuşmaların ardından Akabe Ticaret Merkezinin Temeli Konya İl Müftüsü Şükrü Özbuğday'ın okuduğu duanın ardından törene katılan protokol tarafından atıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Akabe Ticaret Merkezinin Temeli Törenle Atıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement