Akan Işık, Şenoba Şehitlerinin Kabirlerini Ziyaret Etti, Şehit Evinde Iftar Yaptı - Son Dakika
Güncel

Akan Işık, Şenoba Şehitlerinin Kabirlerini Ziyaret Etti, Şehit Evinde Iftar Yaptı

akan Işık, Şenoba şehitlerinin kabirlerini ziyaret etti, şehit evinde iftar yaptıMilli Savunma Bakanı Fikri Işık, Şırnak Şenoba'daki helikopter kazasında şehit olan Albay Gökhan Peker ve Albay Oğuzhan Küçükdemirkol ile Yüzbaşı Nuri Şener'in kabirlerini ziyaret etti, ailelerine taziyede bulundu.

05.06.2017 10:10

akan Işık, Şenoba şehitlerinin kabirlerini ziyaret etti, şehit evinde iftar yaptı

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Şırnak Şenoba'daki helikopter kazasında şehit olan Albay Gökhan Peker ve Albay Oğuzhan Küçükdemirkol ile Yüzbaşı Nuri Şener'in kabirlerini ziyaret etti, ailelerine taziyede bulundu.

Bakan Fikri Işık, beraberindeki 1. Ordu Komutanı Orgeneral Musa Avsever ile Şehit Albay Gökhan Peker'in İstanbul Çatalca'da bulunan baba ocağına gitti. Şehit annesi Semra Peker ve diğer aile fertlerine taziyelerini iletti. Bakan Işık, şehidin 11 yaşındaki oğlu Ayhan Kağan ile yakından ilgilenerek sohbet etti. Bakan Fikri Işık, Nakkaş köyü mezarlığında Şehit Nuri Peker'in kabrinde fatiha okudu.

Bakan Işık ile 1. Ordu Komutanı Org. Avsever, daha sonra Feriköy'deki Şehit Yüzbaşı Nuri Şener'in evine geçerek Şehidin babası Ural, annesi Fatma ve eşi Melike Şener'e baş sağlığı diledi. Bakan Işık ve beraberindekiler şehit Şener'in kabrini de ziyaret etti.

Diğer bir Şenoba şehidi Oğuzhan Küçükdemirkol'un İstanbul Maltepe'deki evini de ziyaret eden MSB Fikri Işık, şehit Albayın eşi Yasemin Demirkol ve 8 yaşındaki oğlu Gökhan Demirkol ile görüştü. Bakan Işık, şehidin küçük oğlu Gökhan'ı Milli Savunma Bakanlığı'na davet etti.

Bakan Işık, aynı gün iftarını da, 2 yıl önce Siirt'te şehit olan Jandarma Er Emre Kağan Arlı'nın Kocaeli Derince'de yaşayan ailesiyle yaptı. Bakan Işık'a Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ve Kolordu Komutanı Korgeneral Metin Gürak da eşlik etti.

Akan Işık, Şenoba Şehitlerinin Kabirlerini Ziyaret Etti, Şehit Evinde Iftar Yaptı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Akan Işık, Şenoba Şehitlerinin Kabirlerini Ziyaret Etti, Şehit Evinde Iftar Yaptı - Son Dakika


Advertisement