Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Suriye'den atılan top mermisinin Akçakale'ye düşmesiyle ilgili olarak Arap Birliği ve BM Genel Sekreteri özel temsilcisi Ahtar Brahimi ile görüşerek, yaşananlarla ilgili bilgi verdi.
Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Bakan Davutoğlu, Genelkurmay Başkanlığı yetkilileri ve Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç'den olayla ilgili bilgi almasının ardından telefonla BM Özel Temsilcisi Brahimi'yi aradı.
Brahimi'ye olayla ilgili ayrıntılı bilgi veren Bakan Davutoğlu'nun Dışişleri Bakanlığı'nda bürokratlarla toplantı halinde olduğu öğrenildi.
Dışişleri Bakanı Davutoğlu, daha önce planlanan bazı programlarını da Akçakale'deki olay sonrası iptal etti.
Muhabir: Murat Ünlü
Yayıncı: Hüseyin Köşger - ANKARA
Son Dakika › Güncel › Akçakale'ye Top Mermisi Düşmesi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.