Akçakalespor'a Emin Adımlarla Yoluna Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Akçakalespor'a Emin Adımlarla Yoluna Devam Ediyor

Akçakalespor\'a Emin Adımlarla Yoluna Devam Ediyor

Akçakalespor aldığı galibiyetlerle yoluna devam ederken iş adamı Mustafa Çiftçi de takımın her kategorisinde top koşturan gençlere forma hediye etti.

06.11.2014 14:23

Akçakaleli iş adamı Mustafa Çiftçi Akçakalespor'un bir biri ardına aldığı galibiyetleri kutlamak için takıma maddi ve manevi destek olma sözü verdi.

Desteklerinden dolayı iş adamı Çiftçi'ye teşekkür eden Akçakalespor Yönetim Kurulu Başkanı Bozan Yavuz, "Mustafa Çiftçi kardeşimize çok teşekkür ediyorum, Akçakalespor'a destek oldukları için. Özellikle Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan göreve geldiği ilk günden bu yana bizlere her zaman destek çıkmışlardır. İş adamımız sayın Mustafa Çiftçi, U 17-U19 takımlarımıza destek oldular. Bundan sonra da benzer desteklerin süreceğini diliyorum. Bu yıl kurduğumuz A takımımızla şampiyonluğa oynuyoruz. Amacımız bu yıl BAL Ligi'ne çıkmak. Umut ediyorum ki hep beraber bu başarıya odaklanarak başarıya ulaşırız" dedi.

İş adamı Mustafa Çiftçi ise Akçakalespor'un aldığı galibiyetlerin ilçenin başarısı olduğunu vurgulayarak takıma her zaman destek olacağını söyledi. İş adamı Çiftçi yaptığı açıklamada "Akçakalespor'un başarılarının devamını diliyorum. Bundan sonrada Akçakalespor'a destek olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

İşadamı Çiftçi'ye teşekkür eden diğer bir isim Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan ise, futbolun Akçakaleli gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutarak topluma kazandırılması için her zaman desteklenmesi gereken bir kurum olduğunu vurguladı. Başkan Ayhan yaptığı değerlendirmede şu ifadelerini kullandı: "Akçakale Belediyesi olarak göreve geldiğim ilk günden bu yana Akçakalespor'a desteklerimizi esirgemedik. Bu vesileyle iş adamları arkadaşlardan da destek istiyoruz. Her ne kadar Mustafa Çiftçi Harranlı da olsa temeli Akçakale'den geliyor. Bundan dolayı takıma daha fazla destek olması lazım. Bu konuda sürekli onu rahatsız edeceğiz. Ben tüm kategorilerde takımlarımıza başarılar diliyorum. Ben inanıyorum ki bu yıl A takımımız BAL ligine çıkarak büyük bir başarı elde edecektir. Bizleri daha da ileriye taşıyacaktır" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Akçakalespor'a Emin Adımlarla Yoluna Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement