AKET Derneği'nden İl Kültür Ve Turizm Müdürü Bulut'a Ziyaret - Son Dakika
Güncel

AKET Derneği'nden İl Kültür Ve Turizm Müdürü Bulut'a Ziyaret

AKET Derneği\'nden İl Kültür Ve Turizm Müdürü Bulut\'a Ziyaret

Ağrı Kültür Eğitim Turizm Gençlik Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Kültür ve Turizm Müdürü Muhsin Bulut'u makamında ziyaret etti.

11.02.2015 08:50  Güncelleme: 08:51

Yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Kültür ve Turizm Müdürü Muhsin Bulut, gençlerle buluşmak ve onları burada görmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

Bulut konuşmalarına şöyle devam etti; "siz gençler bizim gelecek nesillerin öncüsü olacaksınız. Bizim yaptığımız bu görevi daha sonra sizler ve sizler gibi kendisini yetiştirmiş, bilinçli gençlerimiz yapacaktır. Biz geleceğimize güzel temiz ve yaşanılabilir bir kent bırakmak için çalışan birer neferiz, Bizim amacımız ilimizin kültürel ve turizm faaliyetlerini geliştirerek ilimizi tanıtmaktır" dedi.

Haziran ayında yapılacak olan genel seçimler için istifa ettiğini belirten Bulut, "seçiliriz veya seçilmeyiz ama ilimizde yaşayan insanların daha da ilerlemesi için ister mecliste olsun isterse buradan olsun en iyi şekilde hizmet etmek için her zaman çalışacağım. Bizim amacımız bir yere geldiğinde kendini ve yaşam tarzını ve felsefesini unutan değil bunları görerek geleceğimizi en üst düzeyde yetiştirmektir" dedi.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Muhsin Bulut, EMITT fuarında İshak Paşa karakterini canlandıran Ağrı Kültür Eğitim Turizm Gençlik Derneği Başkanı Serdar Yıldız'a Nuh'un Gemisi maketini takdim etti.

Ziyaret çekilen toplu fotoğraf ile son buldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel AKET Derneği'nden İl Kültür Ve Turizm Müdürü Bulut'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement