Akhisar Belediyespor - Eskişehirspor Maçının Ardından - Son Dakika
Son Dakika Logo

Akhisar Belediyespor - Eskişehirspor Maçının Ardından

Akhisar Belediyespor - Eskişehirspor Maçının Ardından
18.10.2015 22:36

Akhisar Belediyespor - Eskişehirspor maçının ardından Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Arslan Her şeye rağmen Süper Lig'de bir kasaba takımı olarak başarıyla mücadele ediyoruz Eskişehirspor Teknik Direktörü Kartal Bu akşam iki takım da birer buan alabilirdi ama olmadı Spor Toto Süper Lig'de üst sıraları zorlayan Akhisar Belediyespor, düşme hattından kurtulmak için çabalayan Eskişehirspor'u 1-0 mağlup ederek rakibine nefes alma şansı vermedi.

Akhisar Belediyespor - Eskişehirspor maçının ardından

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Arslan Her şeye rağmen Süper Lig'de bir kasaba takımı olarak başarıyla mücadele ediyoruz

Eskişehirspor Teknik Direktörü Kartal Bu akşam iki takım da birer buan alabilirdi ama olmadı

Spor Toto Süper Lig'de üst sıraları zorlayan Akhisar Belediyespor, düşme hattından kurtulmak için çabalayan Eskişehirspor'u 1-0 mağlup ederek rakibine nefes alma şansı vermedi. Ev sahibi ekibin tek golünü 68. dakikada Güray atarken, son dört maçını kaybeden konuk takım, yeni teknik direktörü İsmail Kartal yönetiminde verdiği ilk sınavda üst üste beşinci yenilgisini aldı. Bu sonuçla Akhisar Belediyespor puanını13'e çıkardı, Eskişehirspor ise 4 puanda kaldı.

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, maçtan sonra yaptığı konuşmada çok kritik bir karşılaşmadan 3 puanla ayrıldıklarını belirterek, Bana, 'Fenerbahçe'yi mi yenmek istersin, Eskişehirspor'u mu' diye sorsalar, Eskişehir diye cevap verirdim. Çünkü bu ligde bizim rakibimiz Eskişehirspor. Bugün bunu başardık. Ancak İsmail Kartal'ı tebrik etmek istiyorum. Çok kısa sürede Eskişehirspor'a pozitif anlamda çok şey kazandırmış. Burada Fatih Terim ve Türk Milli Takımı'nı da kutluyorum. Aldıkları sonuç, Türk futbolunu etkileyecek. Türk futbolcusu artık milli takıma gidebilmek için daha çok çalışacak, bu da kulüplerin işine yarayacak dedi.

Daha mücadeleci bir karaktere bürünmek istediklerini sözlerine ekleyen Arslan, Galatasaray'a giden Bilal'in boşluğunu dolduramadık. Her şeye rağmen Süper Lig'de bir kasaba takımı olarak başarıyla mücadele ediyoruz. Bazı eksiklerimiz var. Devre arasında bu eksikleri telafi etme yoluna gideceğiz ifadesini kullandı.

Eskişehirspor Teknik Direktörü İsmail Kartal ise, yenilgiyi hak etmediklerini, en azından 1 puan alabilecekleri bir maçtan puansız ayrıldıklarını söyledi.

Kartal şunları söyledi Karşılaşmanın geneline baktığımızda bizim 1 net, bir de yarım denebilecek bir pozisyonumuz vardı. Yani bir buçuk pozisyon bulabildik. Buna karşılık rakibimizin değil pozisyonu, kaleyi bulan şutu bile yoktu. Duran toptan bir gol buldular. Genel anlamda istediklerimizi yapabildik ama hücum bölgelerinde etkisizdik. Sıkıntılı bir durumdayız. Sakat ve cezalı oyuncularımız vardı. Ancak sonuçta bu sıkıntıları çözmek için göreve geldik. İyi mücadele ettiler. Bu akşam iki takım da birer buan alabilirdi ama olmadı. Önümüzdeki maçlara bakacağız.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Akhisar Belediyespor - Eskişehirspor Maçının Ardından - Son Dakika


Advertisement