Akıncı, Türkiye Gazeteciler Federasyonu'nu Kabul Etti - Son Dakika
Güncel

Akıncı, Türkiye Gazeteciler Federasyonu'nu Kabul Etti

- Akıncı, Türkiye Gazeteciler Federasyonu'nu kabul ettiLEFKOŞA - KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulunu kabul etti.

13.11.2017 13:54

- Akıncı, Türkiye Gazeteciler Federasyonu'nu kabul etti

LEFKOŞA - KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulunu kabul etti.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, KKTC'nin kuruluş yıl dönümü kutlamaları kapsamında KKTC'de bulunan Türkiye Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Karaca ve Yönetim Kurulu üyelerini kabul etti. TGF heyeti, KKTC'nin 34. kuruluş yıldönümü kutlamalarına katılmasının yanında, 15 Kasım Çarşamba günü 55. Başkanlar Konseyi toplantısını da KKTC'de gerçekleştirecek ve Kıbrıslı Türk gazetecilerle mesleki ve kültürel faaliyetlerde bulunacak.

Akıncı, Türkiye Gazeteciler Federasyonu\'nu Kabul Etti
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Akıncı, Türkiye Gazeteciler Federasyonu'nu Kabul Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement