Alaçatı'da Salsa Coşkusu! - Son Dakika
Güncel

Alaçatı'da Salsa Coşkusu!

Alaçatı\'da Salsa Coşkusu!

"Uluslararası Alaçatı Festivali 2012"de 20 Haziran 2012, Çarşamba akşamı salsa coşkusu yaşanacak!

18.06.2012 11:43

Emir Ersoy & Projecto Cubano'dan Alaçatı'da Salsa Coşkusu!

10 kişiden oluşan orkestrası ile Emir Ersoy & Projecto Cubano, Alaçatı Meydanı'nda saat 21:00'de verecekleri ücretsiz konserle Latin esintilerini Alaçatı'ya taşıyacak. Konserde; grubun albümünde şarkı da seslendiren sevilen oyuncu ve şarkıcı Ayça Varlıer konuk olarak sahneye çıkıp şarkılara eşlik edecek.

Bu sene ilki düzenlenen "Uluslararası Alaçatı Festivali 2012", her gün farklı bir etkinliğe imza attığı programına; Türkiye'nin ilk salsa albümünü çıkaran Emir Ersoy & Projecto Cubano konseri ile devam ediyor. "10 Şarkı 10 Şarkıcı" albümlerinde, Ajda Pekkan, Kenan Doğulu, Funda Arar, Deniz Seki ve Emre Altuğ gibi sanatçılarla şarkılar seslendiren grup; Alaçatı halkını ve tatile gelenleri, Alaçatı Meydanı'nda ücretsiz olarak gerçekleşecek konserleri ile coşturacak.

Alaçatı Turizm Derneği'nin ev sahipliğinde yapılan ve organizasyonunu Deli İşi'nin üstlendiği "Uluslararası Alaçatı Festivali 2012"; Alaçatı'nın deniz, spor ve doğal güzelliklerinin yanı sıra, kültür sanat alanında da ismini çok daha büyük alanlarda duyurması amacıyla düzenleniyor.

Kültür Bakanlığı, Alaçatı Belediyesi, Alaçatı Turizm Derneği ve Deli İşi Organizasyonu'nun katkılarıyla gerçekleşen "Uluslararası Alaçatı Festivali 2012"; 23 Haziran 2012 tarihine kadar birbirinden renkli ve farklı etkinliklerle tatilcilere unutulmaz anlar yaşatacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Alaçatı'da Salsa Coşkusu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement