Alanya'da İki Aylık Hamile Kadının Öldürülmesi - Son Dakika
Güncel

Alanya'da İki Aylık Hamile Kadının Öldürülmesi

Alanya\'da İki Aylık Hamile Kadının Öldürülmesi

Alanya ilçesinde iki aylık hamile kadını boğazını keserek öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan zanlı, adliyeye sevk edildi.

21.11.2012 14:05

Alanya ilçesinde iki aylık hamile kadını boğazını keserek öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan zanlı, adliyeye sevk edildi.

Alanya'da hırsızlık amacıyla girdiği evde beş aylık evli ve iki aylık hamile Sevilay Cevkiroğlu'nun boğazını keserek ölümüne sebebiyet veren ve polisin takibi sonucu yolcu otobüsünde yakalanan H.S. (28), emniyetteki sorgulamasının tamamlanmasının ardından Alanya Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi.

H.S, daha sonra adliyeye sevk edildi. Zanlının adliyeye getirilişi sırasında Çevik Kuvvet ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı.

Öte yandan Sevilay Cevkiroğlu'nun cenazesi de Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu'ndan yakınları tarafından alındı. Cevkiroğlu'nun cenazesinin, bugün Gazipaşa ilçesine bağlı Hasdere köyünde düzenlenecek törenle toprağa verileceği öğrenildi.

Alanya'da dün meydana gelen olayda, hırsızlık amacıyla Şekerhane Mahallesi Şevket Tokuş Caddesi Cevkiroğlu Apartmanı'nın 5'inci katındaki daireye giden H.S, içeride bulunan iki aylık hamile Sevilay Cevkiroğlu'nun boğazını kesmiş, eşi tarafından ağır yaralı halde bulunan Cevkiroğlu, kaldırıldığı Özel Hayat Hastanesi'nde yaşamını yitirmişti.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, daha önce binada izolasyon çalışması yapan işçilerden H.S'den şüphelenmiş, zanlının cep telefonu sinyallerini takibe alan polis, H.S'yi bir yolcu otobüsünde yakalamıştı. H.S. ile Cevkiroğlu'nun evinden alındığı belirtilen bir burma bilezik, 4 yüzük ve bir cep telefonu ele geçirilmişti.

Muhabir: Mustafa Kurt/ Güç Gönel

Yayıncı: Tuncer Çetinkaya - ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Alanya'da İki Aylık Hamile Kadının Öldürülmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement