Alanya'da Mantar Toplamaya Giden Kadın Bulundu - Son Dakika
Güncel

Alanya'da Mantar Toplamaya Giden Kadın Bulundu

Alanya\'da Mantar Toplamaya Giden Kadın Bulundu

Antalya'nın Alanya ilçesi Demirtaş beldesinde mantar toplamaya giden ve kaybolan yaşlı kadın evinin 1 kilometre uzağında bulundu.

11.12.2012 09:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Alanya ilçesi Demirtaş beldesinde mantar toplamaya giden ve kaybolan yaşlı kadın evinin 1 kilometre uzağında bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Yeşilöz Köyü'nde torunlarının yanında kalan ve mantar toplamaya giden 80 yaşındaki Ayşe Mercan'dan akşam saatlerine kadar haber alınamadı. Torun Mehmet Mercan durumu önce köy muhtarına ardından jandarmaya bildirdi. Jandarma gelene kadar yaşlı kadının akrabaları ve köy halkı kendi imkanlarıyla arama yaptılar ancak bir sonuç alamadılar. Alanya Jandarma Arama Kurtarma Timi ve Antalya'dan Ezel isminde özel eğitimli köpekle gelen jandarma timleri çalışma başlattı. Gece geç saatlere kadar arama çalışmalarını sürdüren jandarma ekipleri yoğun yağış nedeni ile arama çalışmalarına sabaha kadar ara verdi.

Sabah günün aydınlanmasıyla birlikte arama kurtarma çalışmalarına yeniden başlayan Jandarma ekipleri,

sabah saat 08.00 sıralarında jandarma arama kurtarma köpeği Ezel'in yardımıyla Ayşe Mercan'ı yağmurdan ıslanmış bir halde evinden 1 kilometre uzakta buldu.

Durumunun iyi olduğu öğrenilen Ayşe Mervan, sağlık kontrolü için Alanya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Alanya'da Mantar Toplamaya Giden Kadın Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement