Antalya'nın Alanya İlçesi'nde ramazan ayında yabancı turistlere kalan plajlar, bayramla birlikte yerli turistlerin de gözdesi oldu.
Ramazan Bayramı süresince çok sayıda yerli ve yabancı turist Damlataş ve Kleopatra plajlarına akın etti. Hava sıcaklığının 35 derece, deniz suyu sıcaklığının 29 derece, nem oranının yüzde 52 olduğu ilçedeki dünyaca ünlü plajlarda boş şezlong kalmadı. Tatilciler kumsaldaki boşlukları havlu ve güneş şemsiyeleriyle doldurdu. İlçenin denizi ve ince taneli kumuyla ünlü Damlataş ve Kleopatra plajları, yılın her döneminde olduğu gibi bayramda da tatilcilerin denize girmek için en çok tercih ettiği sahil kesimi oldu. Alanya Kalesi manzarasına sahip uzun sahilde yer alan plaj büfeleri, yoğun ilgi nedeniyle tatilcileri ağırlamakta güçlük çekti.
Alanya'da tatil yapan Norveçli Sev Voergensen, sıcağa rağmen denizin ve güneşin çok güzel olduğunu söyledi. Alanya'ya 4'üncü kez tatile geldiğini belirten Sev Voergensen, 10 günlük tatili süresince güneşlenip denize girdiğini anlattı. Kız arkadaşıyla birlikte tatil için Alanya'ya gelen Norveçli Roben Eriksen ise "Ülkemde hava sıcaklığı 15 derece. Burada ise hava sıcaklığı çok yüksek. Güneşin ve denizin tadını çıkarıyorum" dedi. - Alanyaantalya
Son Dakika › Güncel › Alanya Sahillerinde Bayram Bereketi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.