Alıkonulan Tır Şoförlerinin Serbest Bırakılması - Son Dakika
Güncel

Alıkonulan Tır Şoförlerinin Serbest Bırakılması

Alıkonulan Tır Şoförlerinin Serbest Bırakılması

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zeynep Karahan Uslu, tır şoförleriyle görüştü Uslu: "Rehinelerin tırnağı bile kanamadan Türkiye'ye dönmüş olması ülkemizin bölgedeki gücünü gösteriyor"

07.07.2014 17:49

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zeynep Karahan Uslu, Irak'ın Musul kentinde terör örgütü Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) tarafından 23 gün alıkonulduktan sonra serbest bırakılan tır şoförlerinin ailelerini ziyaret etti.

Uslu, Yeşiltepe Mahallesi'nde oturan Vehbi Demir'i ziyaretinde, şoförlerin Türkiye'ye sağ salim gelmelerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ramazan ayında yakınlarına kavuşan şoförlerin bayramı bayram gibi yaşayabilme imkanına kavuştuğunu ifade eden Uslu, "Rehinelerin tırnağı bile kanamadan Türkiye'ye dönmüş olması ülkemizin bölgedeki gücünü gösteriyor" dedi.

Irak'ta insanlık dışı bir dramın yaşandığını belirten Uslu, şoförlerin, böyle bir atmosferde önemli bir operasyonla  kurtarıldığını anımsattı.

Vehbi Demir ise özgürlüğünün dördüncü gününde hala üzerindeki şoku atlatamadığını söyledi.

Süreç içerisinde kendilerine destek olan başta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve tüm yetkililere teşekkür eden Demir, yaşadıkları kötü günleri en kısa sürede unutmak istediklerini sözlerine ekledi.

Uslu daha sonra şoförlerden Ahmet Felhan ve Mehmet Ceydan'ı ziyaret etti. - Şanlıurfa

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Alıkonulan Tır Şoförlerinin Serbest Bırakılması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement