Altı Aylık Evli Çifti Ölüm Ayırdı - Son Dakika
Güncel

Altı Aylık Evli Çifti Ölüm Ayırdı

Altı Aylık Evli Çifti Ölüm Ayırdı

Kayseri'deki tren kazası, birbirlerini severek evlenen 37 yaşındaki Rana ve 39 yaşındaki Aydın Berktaş çiftinin yollarını da ayırdı.

26.04.2011 15:55

Kayseri'deki tren kazası, birbirlerini severek evlenen 37 yaşındaki Rana ve 39 yaşındaki Aydın Berktaş çiftinin yollarını da ayırdı. Rana Berktaş'ın kazada ölümüyle, çiftin 6 ay süren mutlulukları son bulurken, genç kadının cenazesini almaya giden annesi 75 yaşındaki Zekiye Beyazıt da trafik kazasında can verdi. Anne- kızın cenazesi, Hatay'da, yan yana mezarlarda toprağa verildi, Berktaş çifti ile annenin düğünde çekilmiş fotoğrafları mutluluklarından geride kalan tek hatıra oldu.

Hatay'ın Samandağ İlçesi'nde oturan Zekiye ve Malik Beyazıt çiftinin 3'ü erkek 8 çocuğundan 7'ncisi olan kimya mühendisi kızları Rana, Kayseri'de kurulu Saray Halı Fabrikası'nda çalışırken iş arkadaşı tekstil mühendisi Aydın Berktaş ile tanıştı. Birbirlerini sevip, evlenmeye karar veren çift, 6 ay önce yapılan düğünle beraberliklerini hayat arkadaşlığına dönüştürdü. Ancak, çiftin mutlulukları uzun sürmeyerek, 24 Nisan'daki bir kazayla son buldu.

Kayseri'nin İncesu İlçesi'ndeki kazada, Adem Yılmaz yönetimindeki 34 AY 6274 plakalı otomobile, Başköy Tren İstasyonu hemzemin geçidinden geçmek isterken Yaşar Karakoç idaresindeki tren çarptı. Tren altında sürüklenen otomobilin sürücüsü Adem Yılmaz ve eşi Şenay Yılmaz, Rana Berktaş ile kayınpederi 65 yaşındaki Mustafa Berktaş yaralandı. Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürülen yaralılardan Rana Berktaş ile kayınpederi Mustafa Berktaş yaşamını yitirdi. Mustafa Berktaş Kayseri'de toprağa verildi.

KIZININ CENAZESİNİ ALDI, KAZADA ÖLDÜ

Rana Berktaş'ın ölüm haberini alan ailesi, şoke oldu, Hatay'ın Samandağ İlçesi'nde yaşayan aile fertleri cenazeyi almak için Kayseri'ye yola çıktı. Rana Berktaş'ın cenazesi cenaze aracına konuldu, aile fertleri de peşinde konvoy halinde Hatay'a doğru hareket etti.

Dün saat 18. 00 sıralarında Mersin'in Tarsus İlçesi'ne gelindiğinde, cenaze konvoyunda yer alan, içinde Zekiye Beyazıt'ın da bulunduğu Necdet Emeç yönetimindeki 31 SF 267 plakalı otomobil, aşırı yağış nedeniyle kayganlaşan yolda sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, daha önce kaza yapan ve yol kenarında bekleyen 42 ABD 58 plakalı otomobil ile bu araca yardım etmek için duran 06 BL 6569 minibüse çarptı.

Kazada çarpmanın etkisiyle yol kenarına savrulan otomobilde bulunan Zekiye Beyazıt hayatını kaybetti, sürücü Necdet Emeç ile aynı otomobildeki Eylem Beyazıt da yaralandı. Yaralılar, çağrılan ambulansla Tarsus Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı. Kızının cenazesini memleketine götürürken geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren Zekiye Beyazıt'ın cenazesi de, otopsi sonrası ailesine teslim edildi.

YAN YANA DEFNEDİLDİLER

Samandağ İlçesi'ne bağlı Tekmenbaşı Beldesi'nde yapılan törende, anne ile kızı, yan yana açılan mezarlarda defnedildi. Belde halkının da katılımıyla cenaze namazının kılınmasının ardından toprağa verilen, anne-kızın ölümü yakınlarını yasa boğdu. Kazada babasını kaybeden Aydın Berktaş da eşi ve kayınvalidesinin cenaze törenlerine katıldı. 6 ay önce yapılan düğünde Zekiye ve Malik Beyazıt çiftinin, kızları Rana ve damatları Aydın Berktaş ile çekilmiş fotoğrafları da, onlardan geride kalan ve mutluluklarını gösteren tek anı oldu. Bir cenaze defnetmeye hazırlanırken, 2 kişiyi kaybetmenin acısını yaşayan aile, mezarda gözyaşı döktü. - Hatay/ Samandagi

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altı Aylık Evli Çifti Ölüm Ayırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement