Altınok Öz'den Öğrencilere Tarih Tavsiyesi - Son Dakika
Güncel

Altınok Öz'den Öğrencilere Tarih Tavsiyesi

Altınok Öz\'den Öğrencilere Tarih Tavsiyesi

Kartal Belediye Başkanı Op.Dr.Altınok Öz, öğrenciler ile Çanakkale Müzesi'ni gezdi.

29.03.2013 11:16

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, öğrenciler ile Çanakkale Müzesi'ni gezdi. Başkan Öz öğrencilere, 'Yakın tarihi bilin' tavsiyesinde bulundu.

Okul yetkilileri, öğretmenler ve öğrenciler tarafından ilgiyle karşılanan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, 1 Nisan'a kadar Uluğbey İstek Vakfı Okulları'nda sergilenecek müzeyi, özel ve anlamlı bir müze olarak her Kartallı'nın görmesini gerektiğini söyledi. Gezisi sırasında öğrencilerle sohbet eden Op. Dr. Altınok Öz, "Çanakkale'yi bildiğiniz kadar Sarıkamış'ı da bilmelisiniz. Yakın tarihimizi araştırdığınız zaman bilin ki daha çok araştırma isteğiniz doğacak ve daha çok şey bileceksiniz. Tarihinizi bilin. Özellikle yakın tarihimiz de iyi öğrenin" dedi.

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz öğrencileri de dinledi. Öğrenciler, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz'e bir orman oluşturmak istediklerini belirterek desteğini istedi. Öğrenciler ayrıca 'Atatürk'ü anlamak' konulu bir panel düzenlemek için Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz'den yardım istedi. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz bu konuda öğrencilere destek olacağını belirtti. Okul yetkilileri, öğretmenler ve öğrenciler, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz'ü ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirterek teşekkür ettiler. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Altınok Öz'den Öğrencilere Tarih Tavsiyesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement