Altınova İlçesi'nin Kanalizasyon Altyapısı Arıtma Tesisine Bağlandı - Son Dakika
Güncel

Altınova İlçesi'nin Kanalizasyon Altyapısı Arıtma Tesisine Bağlandı

Altınova İlçesi\'nin Kanalizasyon Altyapısı Arıtma Tesisine Bağlandı

Yalova'nın Altınova Belediyesi, Ova Bölgesi'nde bulunan yerleşim alanının kanalizasyon hattını arıtmaya bağladı.

22.10.2012 18:43

Yalova'nın Altınova Belediyesi, Ova Bölgesi'nde bulunan yerleşim alanının kanalizasyon hattını arıtmaya bağladı.

Yapılan referandum ile Altınova Belediyesi'ne bağlanan Ova Bölgesi'nin kanalizasyon hattı arıtma tesisine bağlanıyor. Bunun için 6 bin metre hat döşeyen belediye, hattın hizmete girmesi dolayısıyla tören düzenledi. Altınova Belediye Başkanı Metin Oral'ın konuklarını karşıladığı törene AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, Altınova Kaymakamı Gürkan Polat, İl Başkanı Mustafa Pehlivan, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Rıza Alkış ve vatandaşlar katıldı. Törende açılış konuşması yapan Başkan Oral, "Bu bölgenin kanalizasyon ihtiyacı karşılanacak. Kanalizasyon giderleri arıtmaya bağlanacak. İnşaatın bir bölümünü kendi imkanlarımızla, diğer kısmını da İller Bankası'nın destekleriyle yaptık. Toplam 684 bin liralık bir çalışma yapıldı. Şimdi de ev bağlantılarına geçiyoruz. Böylece Altınova'nın kanalizasyonsuz kısmı kalmamış oluyor. Kanalizasyon konusunda en sıkıntılı bölgemiz burasıydı. Çalışmalar yaparken yolları da perişan ettik, ama önümüzdeki yıl yolların bakımını yapacağız. Bu bölgedeki vatandaşlarımızın en büyük sıkıntılarından bir tanesi de doğalgaz. Doğalgaz için de vekilimden ve il başkanımdan destek istiyorum. Bozulan yollar yapılmadan bu yapılırsa çok daha iyi olur" dedi.

Bölgemizde yoğunluk artışı konusunda da ayrıca destek beklediğini belirten Başkan Metin Oral, "Vekilimizin öncülüğünde bu sorunun da çözüleceğine inanıyorum" diye konuştu.

AK Parti İl Başkanı Mustafa Pehlivan,

"Açılış demek, yatırım demektir. Artık temel atmıyoruz. Artık yapılan işlerin açılışlarını yapıyor, kurdelesini kesiyoruz. Genel politikamız artık bu" dedi.

AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun ise yaptığı konuşmada, hizmet üretmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Vekil Coşkun, "Artık su, yol ve kanalizasyon konuşmamamız lazım. Ülke genelinde bu meseselerin çoğu halloldu. Tali kalan kısımlar da tamamlanıyor. Bu kanalizasyon hizmeti şaşaalı olmasa da çok önemli bir hizmettir. Köylerimizde bile bu sorunun çoğu halloldu. Olmayanları da tamamlıyoruz. Bizim işimiz ibadet gibidir. Bu anlayışla çalışan bir ekibimiz var" şeklinde konuştu.

Vekil Coşkun, ayrıca Başkan Oral'ın yapacağı her türlü çalışmaya destek olacaklarını sözlerine ekledi.

Yapılan konuşmaların ardından kazısı yapılan kanalizasyon bağlantı hattının ilk kazmasını Vekil Coşkun ile İl Başkanı Pehlivan vurdu. Program, belediye tarafından verilen kokteyl ile sona erdi. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Altınova İlçesi'nin Kanalizasyon Altyapısı Arıtma Tesisine Bağlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement