Amasya'da Kablo Hırsızlığına 2 Tutuklama - Son Dakika
Güncel

Amasya'da Kablo Hırsızlığına 2 Tutuklama

Amasya\'da Kablo Hırsızlığına 2 Tutuklama

AMASYA'nın Oluz Köyü Apaydın Çiftliği mevkiinde elektrik kablosu hırsızlığı yaptıkları iddia edilen 3 şüpheli, jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

19.11.2016 13:35

AMASYA'nın Oluz Köyü Apaydın Çiftliği mevkiinde elektrik kablosu hırsızlığı yaptıkları iddia edilen 3 şüpheli, jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Şüphelilerden 2'si tutuklanırken, 1'i adli kontrol şartı ile serbest kaldı.

Amasya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Oluzhöyük mevkiinde devriye görevi sırasında 19 plakalı şüpheli bir araç gördü. Jandarma ekipleri aracı kontrol etmek için yaklaştığında 3 kişi telaşlı bir şekilde araca binerek Göynücek İlçesi'ne doğru kaçmaya başladı. Aracın yakalanması için Göynücek İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bilgi verildi. Araç ilçe girişinde polis ekipleri tarafından durduruldu.

Yapılan kimlik kontrollerinde araçtaki kişilerin Z.Ö., M.D. ve A.Ç. olduğu ve araç içerisinde kablo hırsızlığında kullanılan 2 kablo kesme makası, 1 el feneri, 1 levye, 2 eldiven, 2 tornavida, 30 metre trafo kablosu ele geçirildi. Olayla ilgili Cumhuriyet Savcılığının talimatıyla yapılan çalışma sonucunda, şüphelilerin ilk görüldüğü yerde yapılan aramada 9 trafo ve pano arasındaki bakır bağlantı kablolarının kesildiği ve çalıların arasına gizlendiği 2 top bakır kablosu bulundu.

Gözaltına alınan kişilerin jandarmadaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye çıkarılan Z.Ö. ve M.D. tutuklandı. A.Ç. ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

- Amasya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Amasya'da Kablo Hırsızlığına 2 Tutuklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement