Amasya'dan Mehmetçik İçin 4 Tır Yardım Malzemesi Dualarla Gönderildi - Son Dakika
Güncel

Amasya'dan Mehmetçik İçin 4 Tır Yardım Malzemesi Dualarla Gönderildi

Amasya'dan Mehmetçik için 4 TIR yardım malzemesi dualarla gönderildiAmasya Belediyesi ve Hayatcan Derneği işbirliğiyle Afrin Bölgesi'nde yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan askerlere 'Mehmetçiğimiz üşümesin, Mehmetçiğimiz düşünmesin' kampanyası kapsamında hayırseverlerin...

12.02.2018 22:36

Amasya'dan Mehmetçik için 4 TIR yardım malzemesi dualarla gönderildi

Amasya Belediyesi ve Hayatcan Derneği işbirliğiyle Afrin Bölgesi'nde yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan askerlere 'Mehmetçiğimiz üşümesin, Mehmetçiğimiz düşünmesin' kampanyası kapsamında hayırseverlerin katkılarıyla toplanan termal içlik, çorap ve kuru gıdadan oluşan 4 TIR yardım dualarla uğurlandı.

Amasya Belediyesi ile Hayatcan Derneği işbirliğiyle Afrin Bölgesi'nde yürütülen Zeytin Dalı Harekatında görev yapan askerlere destek olunması amacıyla 'Mehmetçiğimiz üşümesin, Mehmetçiğimiz düşünmesin' kampanyası başlatıdı. Kampanya kapsamında kapsamında hayırsever vatandaşların desteğiyle termal içlik, çorap, bakliyat ve kuru gıda toplandı. 4 TIR dolusu yardım malzemesi Amasya Yavuz Selim Meydanı'nda düzenlenen programla dualar eşliğinde bölgeye gönderildi. Programa, Amasya Valisi Osman Varol, 15'inci Piyade Eğitim Tugayı Komutanı Tankçı Kurmay Albay Zafer Uğur, Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir ile kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile vatadaşlar katıldı. Burada konuşma yapan Başkan Özdemir, Bu bölgede ihtiyaç analizi yaptığımız zaman zor hava şartlarında mücadele eden Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ihtiyacı olan özellikle iç giyim malzemesi, termal içlikler, temel kuru gıda ve bölgemizin bolca ürünü olan soğan, elma ve patates gibi ürünlerden oluşan 4 TIR'ımızı Amasyalılar olarak hazırladık. Amacımız tarafımızı belli ederek. Millet olma bilincimizi, birlik ve beraber olma bilincimizi, kötü ve iyi zamanda bir olma bilincimizi yardımlaşarak göstermek istedik dedi. Vali Verol, ise konuşmasında şunları söyledi Bizim milletimizin devletiyle, ordusuyla, silahlı kuvvetleriyle olan manevi bağı o kadar kuvvetli ki mutlaka ve mutlaka bir şeyler yapmak, ellerinden gelen gayretle onlara katkı da bulunmayı her fırsatta beyan ediyorlar. Bu yardımların yerine ulaşmasının en azından moral motivasyon olarak ciddi bir katkıda bulunacağını düşünüyoruzö diye konuştu.

Amasya\'dan Mehmetçik İçin 4 Tır Yardım Malzemesi Dualarla Gönderildi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Amasya'dan Mehmetçik İçin 4 Tır Yardım Malzemesi Dualarla Gönderildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement