Amasya merkezli 9 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında 15 kişi gözaltın alındı.
Alınan bilgiye göre, Merzifon Cumhuriyet Başsavclığı tarafından yürütülen soruşturma çerçevesinde, Merzifon İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, İstanbul, Kocaeli, Ankara, Burdur, Düzce, Manisa, Mardin, Ordu ve Merzifon ilçesinde bazı adreslere eş zamanlı olarak arama yapıldı.
Aramalar sonucu haklarında yakalama kararı bulunan 22 zanlıdan 15'i gözaltına alındı. 7 zanlıya ise adreslerinde ulaşılamadı.
Son Dakika › Güncel › Amasya Merkezli Fetö/pdy Operasyonu - 9 Ilde 15 Kişi Gözaltına Alındı - Son Dakika
Sizin düşünceleriniz neler ?