Anadolu Gençlik Konfederasyonu 28 Şubatı Kınadı - Son Dakika
Güncel

Anadolu Gençlik Konfederasyonu 28 Şubatı Kınadı

Anadolu Gençlik Konfederasyonu 28 Şubatı Kınadı

Anadolu Gençlik Konfederasyonu, 28 Şubat postmodern darbesinin 17'inci yıl dönümünde yaptığı bir açıklamayla darbe sürecini kınadı.

28.02.2014 11:49  Güncelleme: 11:50

Anadolu Gençlik Konfederasyonu, 28 Şubat postmodern darbesinin 17'inci yıldönümünde yaptığı bir açıklamayla darbe sürecini kınadı.

Anadolu Gençlik Konfederasyonu Genel Başkanı Ali Orkun Garip, 28 Şubat postmodern darbesinin 17'inci yıldönümünde yazılı bir açıklama yaptı. Garip, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Tarih boyunca dünyayı şekillendiren, içerisinde barındırdığı her türlü etnik unsuru kendisinden sayıp din, dil, ırk ayrımı yapmadan her zaman mazlumun yanında yer alan yüce Türk Milletinin üzerinde oynanmak istenen oyunların ne ilki olan ne de sonuncusu olacağını düşündüğümüz 28 Şubat post modern darbesini Türk Gençliği adına kınıyoruz. Türk Geçliği olarak, üzerimizde oynanmak istenen laik-antilaik, Alevi -Sünni, Müslüman-Gayrimüslim, Türk-Kürt, solcu - sağcı gibi toplumu kutuplara ayrıştırıcı din ve mezhep temelli, ırk temelli, siyasi temelli hiçbir oyunun piyonu ve demokratik olarak bu konuları tartışırken birbirimizin düşmanı olmayacağımızın dünya kamuoyu tarafından bilinmesini istiyoruz." - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Anadolu Gençlik Konfederasyonu 28 Şubatı Kınadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement