Angus Kovalamacası Başladı - Son Dakika
Güncel

Angus Kovalamacası Başladı

Angus Kovalamacası Başladı

Kağıthane'de, kurbanlık hayvan pazarından kaçan angus, sahiplerini 4 saat boyunca uğraştırdı.

25.10.2011 09:58

Kağıthane'de, kurbanlık hayvan pazarından kaçan angus, sahiplerini 4 saat boyunca uğraştırdı. Çukura düşen hayvan itfaiye ekiplerinin yardımı ile çıkarıldı. Uyuşturucu iğne yapılan angus bağlanarak kamyonete yüklendi.

Hamidiye Mahallesi'nde, kurbanlık hayvan pazarındaki angus kaçtı. Saat 02.00 sıralarında kaçan yaklaşık 400 kiloluk angus, Hamidiye Mahallesi sokaklarında uzun süre kovalandı. Anadolu Caddesi yanındaki dere kenarında bir çukura düşen hayvan, çıkarılamayınca itfaiyeden yardım istendi. İtfaiye ekipleri ve çevredekiler, kurbanlıklar için çalışan 10 kişi hayvanı kurtarmak için seferber oldu. İğne yapılarak uyuşturulan, kaçmaması için urganla ağaçlara bağlanan angus itfaiye aracının vinciyle kaldırılarak çukurdan çıkarıldı. Yaklaşık 2 metre yüksekliğindeki duvardan geçirilen angus caddeye alındı.

KURBANLIĞA UYGUN DEĞİL

Hayvan sahibi olduğunu söyleyen Hilmi Çoban, huysuzluğundan yakındıkları angusu 4 saattir yakalamaya çalıştıklarını belirterek, "Anguslar, huysuz hayvanlar. Bunlar atlı kovboylar tarafından kovalanan hayvanlar. Eti için beslenirler. Kurbanlık için pek uygun değiller. Yetkililerimiz biraz daha uysal hayvanları seçse daha iyi olur" dedi. - İstanbul/ Kağıthane

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Angus Kovalamacası Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement