Ankara'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında şehitlik ziyaretleri gerçekleştirildi - Son Dakika
Güncel

Ankara'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında şehitlik ziyaretleri gerçekleştirildi

Ankara\'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında şehitlik ziyaretleri gerçekleştirildi

Beypazarı ve Güdül ilçelerinde, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla şehitlik ziyaretleri düzenlendi. Beypazarı Kaymakamı Oktay Erdoğan ve Güdül Kaymakamı Deniz Yıldırım, ilçelerindeki şehitlikleri ziyaret ederek şehit mezarlarına karanfil bıraktı. Ziyaretlerde Kur'an-ı Kerim okundu ve dua edildi. Beypazarı'nda düzenlenen mevlit programına ise Kaymakam Erdoğan, Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ve ilçe protokolü ile vatandaşlar katıldı. Ayrıca Beypazarı'nda protokol üyeleri, 15 Temmuz gazisi Hasan Güleç'i de ziyaret etti.

15.07.2023 16:03

Ankara'nın Beypazarı ve Güdül ilçelerinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla şehitlik ziyaretleri gerçekleştirildi.

Beypazarı Kaymakamı Oktay Erdoğan ve Güdül Kaymakamı Deniz Yıldırım, ilçelerindeki şehitlikleri ziyaret ederek şehit mezarlarına karanfil bıraktı.

Şehitlik ziyaretlerinde Kur'an-ı Kerim okundu, dua edildi.

Beypazarı'nda Fatih Camisi'nde düzenlenen mevlit programına, Kaymakam Erdoğan, Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ile ilçe protokolü ve vatandaşlar katıldı.

Öte yandan Beypazarı'nda protokol üyeleri 15 Temmuz gazisi Hasan Güleç'i de ziyaret etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ankara'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında şehitlik ziyaretleri gerçekleştirildi - Son Dakika


Advertisement