Ankara'da Ramazan Bayramı öncesi alışveriş ve trafik yoğunluğu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Ankara'da Ramazan Bayramı öncesi alışveriş ve trafik yoğunluğu

Ankara\'da Ramazan Bayramı öncesi alışveriş ve trafik yoğunluğu
06.04.2024 16:29  Güncelleme: 16:31

Ankara'nın merkez noktalarında Ramazan Bayramı öncesi alışveriş ve trafik yoğunluğu yaşandı. Alışveriş merkezleri ve caddelerde yoğunluk oluşurken, kentin işlek noktalarında uzun araç kuyrukları görüldü. Trafik polisleri, araç ve yaya yoğunluğunun yaşandığı alanlarda uyarılarda bulundu. Semt pazarlarında da yoğunluk yaşandı ve vatandaşlar bayram tatili öncesi marketlerde alışveriş yaptı. Başkentliler, Ulus hali ve diğer semt pazarlarında son hazırlıklarını yaparak özellikle şeker ve çikolata satın aldı.

Ramazan Bayramı öncesi Ankara'nın merkez noktalarında alışveriş ve trafik yoğunluğu yaşandı.

Başkentte, Ramazan Bayramı dolayısıyla alışveriş yapmak isteyenler alışveriş merkezleri ve caddelerde yoğunluk oluşturdu.

Kentin işlek noktalarında uzun araç kuyrukları görülürken, trafik polisleri, araç ve yaya yoğunluğunun yaşandığı alanlarda zaman zaman uyarılarda bulundu.

Semt pazarlarında yoğunluk

Bazı vatandaşlar ise bayram tatili öncesi marketlerde alışveriş yaptı.

Ulus hali ve diğer semt pazarlarında, mutfak alışverişi yapanların yoğunluğu dikkati çekti. Bayram öncesinde son hazırlıklarını yapan başkentliler, ağırlıklı olarak şeker ve çikolata satın aldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ankara'da Ramazan Bayramı öncesi alışveriş ve trafik yoğunluğu - Son Dakika


Advertisement