Keskin Nişancı Tüfeğiyle Yaralanan Uzman Çavuş GATA'da Şehit Oldu - Son Dakika
Güncel

Keskin Nişancı Tüfeğiyle Yaralanan Uzman Çavuş GATA'da Şehit Oldu

Keskin Nişancı Tüfeğiyle Yaralanan Uzman Çavuş GATA\'da Şehit Oldu

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde PKK'lıların keskin nişancı tüfeği kanas ile saldırısı sonucu ağır yaralanarak tedavi altına alınan uzman çavuş Yetkin Erşan şehit oldu.

24.02.2016 03:47  Güncelleme: 07:17

Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin keskin nişancı tüfeği kanas ile saldırısı sonucu ağır yaralanarak GATA'da tedavi gören uzman çavuş Yetkin Erşan şehit oldu.

TEDAVİ GÖRDÜĞÜ GATA'DA ŞEHİT OLDU

Sur'da devam eden operasyonlarda 8 Şubat'ta PKK'lı teröristlerin keskin nişancı tüfeği kanas ile saldırısı sonucu ağır yaralanan Jandarma Uzman Çavuş Yetkin Erşan tedavi gördüğü Ankara GATA'da şehit oldu.

Şehit Yetkin'in Hatay Payas nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.

TAZİYELERİ DAYISI KABUL ETTİ

Şehidin acı haberinin verilmesinin ardından babaevinin bulunduğu Yıldırım Beyazıt Mahallesi Özkul Çolak Caddesi'ne Türk bayrağı asıldı. Baba Yusuf ve anne İlknur Ersan'ın Ankara'ya gitmeleri nedeniyle taziyeleri şehidin dayısı Süleyman Şengül kabul etti.

BİR YILLIK UZMAN ÇAVUŞ'TU

Sur ilçesinde, 8 Şubat'ta düzenlenen operasyonda yaralanan Ersan'ın bekar ve bir yıldır uzman çavuş olduğu öğrenildi. Ersan'ın evin en küçük oğlu olduğu bildirildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Keskin Nişancı Tüfeğiyle Yaralanan Uzman Çavuş GATA'da Şehit Oldu - Son Dakika


Advertisement