Ankara - Sakarya Nehri'ne Giren Suriyeli 3 İşçiden 1'i Boğuldu, 1'i Kayıp - Son Dakika
Güncel

Ankara - Sakarya Nehri'ne Giren Suriyeli 3 İşçiden 1'i Boğuldu, 1'i Kayıp

Ankara - Sakarya Nehri\'ne Giren Suriyeli 3 İşçiden 1\'i Boğuldu, 1\'i Kayıp

Sakarya Nehri'ne giren Suriyeli 3 işçiden 1'i boğuldu, 1'i kayıp Ankara'nın Polatlı İlçesi'nde Sakarya Nehri'nde akıntıya kapılan Suriyeli 3 tarım işçisinden 1'i kurtulurken, 1'i öldü, 1 işçi ise kayboldu.

09.07.2015 17:26

Sakarya Nehri'ne giren Suriyeli 3 işçiden 1'i boğuldu, 1'i kayıp

Ankara'nın Polatlı İlçesi'nde Sakarya Nehri'nde akıntıya kapılan Suriyeli 3 tarım işçisinden 1'i kurtulurken, 1'i öldü, 1 işçi ise kayboldu.

Polatlı İlçesi Gülpınar Mahallesi'nde öğle saatlerinde meydana gelen olayda Suriyeli tarım işçilerinden 21 yaşındaki Sadaallah Hüsen'in Sakarya Nehri kenarında elini yüzünü yıkamak istediği sırada ayağının kayması sonucunda suya düştü. Arkadaşının suda batıp çıktığını gören 20 yaşındaki Zahran Ali, daha sonra da ağabeyi 25 yaşındaki Hüseyin Ali suya atladı.

Sadallah Hüsen ile kendisini kurtarmaya gelen Zahran Ali nehir sularında kayboldu. Ağabey Hüseyin Ali ise kendi imkanlarıyla sudan çıktı.

İşçilerin durumu bildirmesinin ardından olay yerine jandarma, 112 sağlık, Ankara Emniyet Müdürlüğü ve Ankara Büyükşehir Belediyesi sualtı arama kurtarma ekipleri sevk edildi. Dalgıçlar, Sadaallah Hüsen'in cesedini sudan çıkardı, Zahran Ali'yi arama çalışmaları ise sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ankara - Sakarya Nehri'ne Giren Suriyeli 3 İşçiden 1'i Boğuldu, 1'i Kayıp - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement