Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi, Deprem Bölgesi Hatay Belen'de Ana Şebeke Hattındaki Arızayı Giderdi - Son Dakika
Güncel

Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi, Deprem Bölgesi Hatay Belen'de Ana Şebeke Hattındaki Arızayı Giderdi

Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürlüğü, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve çok sayıda ilde yıkıcı etki gösteren depremin ardından Hatay’ın Belen ilçesindeki ana şebeke hattının patlaması sonucu oluşan arızayı giderdi. Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, “Hatay Belen’de ana şebeke hattının patlaması çalışma alanına zarar veriyordu. ASKİ ekiplerimizin müdahalesiyle arıza giderildi” açıklamasını yaptı.

09.02.2023 18:39  Güncelleme: 18:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürlüğü, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve çok sayıda ilde yıkıcı etki gösteren depremin ardından Hatay'ın Belen ilçesindeki ana şebeke hattının patlaması sonucu oluşan arızayı giderdi. Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, "Hatay Belen'de ana şebeke hattının patlaması çalışma alanına zarar veriyordu. ASKİ ekiplerimizin müdahalesiyle arıza giderildi" açıklamasını yaptı.

ABB, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından tüm birim ve ekipleriyle harekete geçti. ASKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, afet bölgesi Belen'de ana şebeke hattının patlaması sonucu oluşan arızayı giderdi. Başkan Yavaş sosyal medya hesapları üzerinden bölgede yürütülen çalışmaları engelleyen arıza ile ilgili şu paylaşımı yaptı:

"Hatay Belen'de ana şebeke hattının patlaması çalışma alanına zarar veriyordu. ASKİ ekiplerimizin müdahalesiyle arıza giderildi."

Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi, Deprem Bölgesi Hatay Belen\'de Ana Şebeke Hattındaki Arızayı Giderdi
Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi, Deprem Bölgesi Hatay Belen'de Ana Şebeke Hattındaki Arızayı Giderdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement