Ankara Terhisine 13 Gün Kalan Askeri Bıçakla Öldüren Kişi Asker Kaçağı Çıktı - Son Dakika
Güncel

Ankara Terhisine 13 Gün Kalan Askeri Bıçakla Öldüren Kişi Asker Kaçağı Çıktı

Terhisine 13 gün kalan askeri bıçakla öldüren kişi asker kaçağı çıktı (3)GÖZYAŞLARIYLA TOPRAĞA VERİLDİOsmaniye'de, çarşı izni sonrası vatani görevini yaptığı birliğe dönmek için 3 arkadaşıyla dolmuş beklerken, 'omuz atma' yüzünden çıkan kavgada, hayatını kaybeden jandarma er 21 yaşındaki Nuh...

08.05.2018 19:22

Terhisine 13 gün kalan askeri bıçakla öldüren kişi asker kaçağı çıktı (3)

GÖZYAŞLARIYLA TOPRAĞA VERİLDİ

Osmaniye'de, çarşı izni sonrası vatani görevini yaptığı birliğe dönmek için 3 arkadaşıyla dolmuş beklerken, 'omuz atma' yüzünden çıkan kavgada, hayatını kaybeden jandarma er 21 yaşındaki Nuh Tufan Öztürk'ün cenazesi memleketi Ankara'nın Çubuk ilçesine getirildi.

Öztürk'ün Türk bayrağına sarılı tabutu, önce baba evinin önüne getirildi. Burada helallik alındıktan sonra Çubuk Merkez Camii'ne götürüldü. Türk bayraklarıyla donatılan ilçede askerin cenaze namazını Çubuk Vaizi Hüseyin Dinler kıldırırken, asker için sevenlerinden helallik istedi.

Cenazeye törenine, Çubuk Kaymakam Vekili Fatih Ahmet Kurt, Belediye başkanı Tuncay Acehan, STK temsilcileri, birçok siyasetçi, asker ve emniyet güçleri, şehit yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Nuh Tufan Öztürk'ün babası Necmi, annesi Hacı Kadın, abisi Arif ve Şevket ile ablası Ayfer cenaze töreninde gözyaşlarına hakim olamadılar.

Daha sonra Jandarma Er Nuh Tufan Öztürk'ün cenazesi, Paşa Mezarlığında tekbirlerle ve gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Ankara Terhisine 13 Gün Kalan Askeri Bıçakla Öldüren Kişi Asker Kaçağı Çıktı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ankara Terhisine 13 Gün Kalan Askeri Bıçakla Öldüren Kişi Asker Kaçağı Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement