Ankaragücü Kara Yolu ile Samsun'a Gitti - Son Dakika
Güncel

Ankaragücü Kara Yolu ile Samsun'a Gitti

Ankaragücü Kara Yolu ile Samsun\'a Gitti

Ergin KELEŞ.ÜMİT KURT.

03.11.2011 19:24

Ergin KELEŞ: "ÜZERİMİZDE KARA BULUTLAR VAR"

ÜMİT KURT: "BU ŞANSSIZLIĞI KIRMAMIZ LAZIM"

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Samsunspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Ankaragücü, kara yolu ile Samsun'a gitti.

Samsunspor'da hafif sakatlıkları bulunan ve kadroya alınmayan Ergin Keleş ve Ümit Kurt, yaptıkları açıklamada artık üç puan ile tanışmaları gerektiğini söylediler. Ergin Keleş, üzerlerinde kara bulutlar dolaştığını belirterek, şunları söyledi:

"Bizim için bu sezon lig iç açıcı değil. İstediğimiz sonuçları bir türlü alamıyoruz. Aslında çok çalışıyor ve çok istiyoruz, fakat üzerimizde kara bulutlar var. Bunları bir türlü dağıtamıyoruz ve elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Futbolda bazen hava yakalamak lazım ama biz bu havayı yakalayamadık. Sezon başı bazı sıkıntılar yaşadık. İhtiyacımız olan bir galibiyet, özgüvenimizi tekrar kazanmamız için bu şart. Baktığımızda kaliteli ve bireysel olarak iyi bir kadroya sahibiz. Sahada özgüven eksikliği yaşadığımız birçok karşılaşma var. Bu hafta Samsunspor'a konuk oluyoruz. Onlar da bu ligin iyi takımlarından değil ve bizim rakibimiz olacak takımlardan biri. Oyuncu kalitesi olarak onlardan çok daha iyi bir takımız. Samsunspor puan olarak bizden daha iyi durumdalar. Umudum, bu deplasmandan alacağımız üç puan bizi çok rahatlatacak."

Genç futbolcu Ümit Kurt ise, "Üzerimizde çok büyük bir şanssızlık var. Haftalardır çok iyi oynadığımız karşılaşmaları son dakikalarda yediğimiz gollerle kaybettik. Bu şanssızlığımızı kırmamız lazım. Önümüzdeki rakiplerle puan farkını kapatmamız lazım. Samsunspor maçını kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Kaliteli bir kadroya sahibiz. Bu şanssızlığımızı ortadan kaldırıp, üç puan almak istiyoruz. Bunu yapacak gücümüz var" diye konuştu.

Ligin son iki sırasında 7 puanla 17. sırada bulunan Samsunspor, 1 puanla son sırada yer alan Ankaragücü'nü konuk edecek. 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak ve yarın saat 20.00'de başlayacak maçta Süleyman Abay düdük çalacak.

Öte yandan, Ankaragücü'nün Samsunspor karşısına şu 11 ile çıkması bekleniyor:

Özden, Güven, Aydın, Ediz, Özgür Çek, Serdar, Hürriyet, Kağan, Theo, Tisdell, Turgut. (SAKAT: Mehmet Çoğum, Ergin Keleş ve Ümit Kurt - CEZALI: Uğur Uçar)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ankaragücü Kara Yolu ile Samsun'a Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement