İzmir'in Narlıdere İlçesi'nde, şerit değiştirdiği ileri sürülen bir otomobil önde giden diğer otomobile yandan çarptı. Savrulan ve bariyerlere çarparak durabilen otomobilin ön koltuğunda kucağında 9 aylık kızıyla oturan anne ve bebeği yaralandı.
Kaza, dün saat 19.30 sıralarında, çevre yolu üzeri Folkart Evleri karşısında meydana geldi. Bornova Polis Okulu'nda temizlik görevlisi olan Özcan Özay (26) eşi ve 9 aylık bebeğini de yanına alıp Çeşme'de oturan anne ve babasının yanına misafirliğe gitmek üzere Buca'dan yola çıktı.
TORPİDO GÖZÜNE BAŞINI ÇARPTI
Özay, kullandığı 74 AT 642 plakalı otomobille, Üçkuyular'daki Levent Marina'dan Narlıdere yönüne giderken, iddiaya göre, orta şeritten sol şeride geçmeye çalışan Akın Fıçıcı yönetimindeki (38) 35 LU 438 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın şiddetiyle savrulan otomobil, bariyerlere çarparak durabildi. Kazada, Özay'ın ön koltukta oturan ev hanımı eşi Makbule Özay (24), kucağındayken başını torbido gözüne çarpan 9 aylık bebeği Fatma Özay ile diğer aracın sürücü Fıçıcı yaralandı.
POLİS OTOSUYLA GÖTÜRÜLDÜ
Devriye gezen polis ekipleri kazayı görence olay yerine sağlık ekiplerini çağırdı. Polis memurları bebeğin burnundan kan geldiğini görünce vakit kaybetmemek için Fatma bebeği ile annesi Makbule Özay'ı polis otomobiliyle Dokuz Eylül Üniversite Hastanesi'ne götürdü. İhbar üzerine gelen acil yardım ekipleri yaralı sürücü Fıçıcı'ya ilk müdahalede bulunup, aynı hastaneye götürdü. Fatma bebek başta olmak üzere diğer iki yaralının da hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.
BEBEK KOLTUĞU YOK
Polis ekiplerinin kontrolünde iki araç sürücüsünün de alkolsüz olduğu belirlendi. Özay'ın kullandığı otomobilde bebek koltuğunun bulunmadığı gözlendi. hurdaya dönen iki araç çekiciler yardımıyla yoldan kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. - İzmir
Son Dakika › Güncel › Anne ve Kucağındaki 9 Aylık Bebek Kazada Yaralandı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.